Athlon II ve GTX 750Ti Darboğazlı Oyun Testleri

Athlon II + R7 240 sistemime ufak bi update yapayım dedim. GTX 750Ti ve Corsair 450 +80 Plus PSU aldım.

Bunlar da oluşan bu yeni sistemimin oyun testleri;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

GTA 5, Rocket League, Tomb Raider, Far Cry testleri de en kısa zamanda eklenecektir.

Edit: Rocket League ve Call Of Duty Black Ops II testleri eklendi.

Yaklaşık tahminim %30 darboğazın var. ETS2 oyunun da aynı ayarlarda G3420 ile kamera dışı 45-50FPS , First Person'dan 35-45FPS arası alıyorum ve ölçekleme %200'de denedim. İşlemci alma vaktin gelmiş bence. İntel almanı öneririm. AMD tek çekirdek performansından dolayı fazla FPS alacağını sanmam.

Yaklaşık tahminim %30 darboğazın var. ETS2 oyunun da aynı ayarlarda G3420 ile kamera dışı 45-50FPS , First Person'dan 35-45FPS arası alıyorum ve ölçekleme %200'de denedim. İşlemci alma vaktin gelmiş bence. İntel almanı öneririm. AMD tek çekirdek performansından dolayı fazla FPS alacağını sanmam.

Evet haklısın. Bu ay almayı düşünüyorum ama i3ler 400 küsür olduğu için yanaşasım gelmiyor. 860k fazla övülüyor Amd tarafında açıkçası deneyecek gibiyim.

Bu konu çok iyi oldu. Bende de Athlon x2 270 var. GTX 750 Ti aldım. Yarın da güç kaynağı alacağım bir süre böyle idare edeceğim. Daha sonra da işlemci ve anakart alacağım. Bende Athlon x4 860K almayı düşünüyorum. Takipteyim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı