Athlon II X2 250 ve GA-MA74GM-S2 Sistem İçin Ekran Kartı ve RAM Tavsiyesi

qraljoker

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın özellikleri aşşağıdaki gibidir.
Öncelikle amacım şu: Şu anki sisteme iyi bir ekran kartı (FIFA 18 ve GTA 5'i düşük ayarlarda akıcı oynayabileyim bana yeter.) ve 8GB RAM takmak. Para birikene kadar daha önce ekran kartı ve RAM'ım yüzünden oynayamadığım oyunları oynamak. Sonra para biriktirip iyi ekran kartımla 8 GB RAM'imle birlikte kalan parçaları da satın alarak iyi bir sistem haline getirmek.

1 ) RAM alırken benim bilgisayarla uyumlu olan hangi özelliğine bakarak almalıyım?

2 ) Bahsettiğim oyunlar için benim bilgisayara uyumlu alabileceğim ekran kartı seçenekleri nelerdir? (İkinci el alacağım o yüzden isimleri lazım.)

3) Şu anki sistemine FIFA 18 ve GTA 5 açabilen bi' ekran kartı takılmaz diyorsanız benim şu anki sisteme idare etmem için takabileceğim uyumlu ekran kartlarının isimlerini söyleyebilir misiniz?

b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg
b5.jpg
b6.jpg
b7.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
O işe şuanda giremem. Beni idare edebilmesi için eski model 2.el bir ekran kartı ve +2 GB RAM takmayı düşünüyorum. Bu iş için de mi PSU değiştirmeliyim ? hiç umudum yok mu ? :(
Umut var ise alacağım RAM için hangi özelliklerine bakarak almalıyım ? Ve hangi ekran kartlarını alabilirim ? (LOL'de 25 FPS alıyorum yükselmesini istiyorum)

O işe şuanda giremem. Beni idare edebilmesi için eski model 2.el bir ekran kartı ve +2 GB RAM takmayı düşünüyorum. Bu iş için de mi PSU değiştirmeliyim ? hiç umudum yok mu ? :(
Umut var ise alacağım RAM için hangi özelliklerine bakarak almalıyım ? Ve hangi ekran kartlarını alabilirim ? (LOL'de 25 FPS alıyorum yükselmesini istiyorum)
İşlemci eski ve güçsüz bir işlemci. Bütçe belirtirseniz daha iyi olur aslında. Bütçenize uygun işlemci, ram ve ekran kartı bakabilirdik.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı