Y Yaşar Uslu Decapat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 17 20 Haziran 2018 #1 Biliyorsunuz ki pek çok oyun Windows 7 64 bit işletim sistemi istiyor ve ben bu zamana kadar Windows 7 64 bit'in kaldırmadığı oyun görmedim. Asıl soruya gelecek olursak, aşağıdaki sistem ile Windows 7 64 bit kullanabilir miyim? Sistem: AMD Athlon II x2 250 BIOSTAR N68S3+ KİNGSTON DDR3 1600 MHz RAM PEGATRON HD 6450 1 GB Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2018
Biliyorsunuz ki pek çok oyun Windows 7 64 bit işletim sistemi istiyor ve ben bu zamana kadar Windows 7 64 bit'in kaldırmadığı oyun görmedim. Asıl soruya gelecek olursak, aşağıdaki sistem ile Windows 7 64 bit kullanabilir miyim? Sistem: AMD Athlon II x2 250 BIOSTAR N68S3+ KİNGSTON DDR3 1600 MHz RAM PEGATRON HD 6450 1 GB
leosahmet Decapat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2018 #2 Ram 4gb üstü ise rahatlıkla kurabilirsin. Ekran Kartın yeni nesil oyunları düşük ayarlarda açar en fazla
Ram 4gb üstü ise rahatlıkla kurabilirsin. Ekran Kartın yeni nesil oyunları düşük ayarlarda açar en fazla
Y Yaşar Uslu Decapat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 17 20 Haziran 2018 #3 leosahmet dedi: Ram 4gb üstü ise rahatlıkla kurabilirsin. Ekran Kartın yeni nesil oyunları düşük ayarlarda açar en fazla Genişletmek için tıkla... bilgi için teşekkürler yeni nesil dediğiniz ne kadar yeni yani yıl belirtirseniz leosahmet dedi: Ram 4gb üstü ise rahatlıkla kurabilirsin. Ekran Kartın yeni nesil oyunları düşük ayarlarda açar en fazla Genişletmek için tıkla... bu arada ram 4 gb yazmayı unutmuşum
leosahmet dedi: Ram 4gb üstü ise rahatlıkla kurabilirsin. Ekran Kartın yeni nesil oyunları düşük ayarlarda açar en fazla Genişletmek için tıkla... bilgi için teşekkürler yeni nesil dediğiniz ne kadar yeni yani yıl belirtirseniz leosahmet dedi: Ram 4gb üstü ise rahatlıkla kurabilirsin. Ekran Kartın yeni nesil oyunları düşük ayarlarda açar en fazla Genişletmek için tıkla... bu arada ram 4 gb yazmayı unutmuşum
leosahmet Decapat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2018 #4 Lol Cs:Go Gibi oyunları açarsın ama Battlefield Pubg Fortnite gibi oyunlarda fps sorunu yaşarsın.
Y Yaşar Uslu Decapat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 17 20 Haziran 2018 #5 leosahmet dedi: Lol Cs:Go Gibi oyunları açarsın ama Battlefield PUBG Fortnite gibi oyunlarda fps sorunu yaşarsın. Genişletmek için tıkla... pubg oynayacak bir pc değil zatende fortnite açmaz mı
leosahmet dedi: Lol Cs:Go Gibi oyunları açarsın ama Battlefield PUBG Fortnite gibi oyunlarda fps sorunu yaşarsın. Genişletmek için tıkla... pubg oynayacak bir pc değil zatende fortnite açmaz mı