Aşağıdaki özelliklere göre sadece ekran kartı takviyesi yapmak istiyorum. Müthiş bir şey olsun demiyorum. 2-3 tık ileri seviyesi olsa yeterli olur bana. Lütfen uyum sağlıcak marka ve modelleri benimle paylaşın 1 senedir bilgisizliğimden dolayı ekran kartı alamıyorum
Dip Not : Resimleri nasıl yükleyeceğimi tam bulamadığım için bu şekilde paylaştım. Hatalıysa özür dilerim, şimdiden iyi forumlar.
Attiginiz 3. Resimde altda PCI Express oldugu yaziyor, orada anakartinizin modelini sitesine yazarakda ogrenebilirsiniz. R7 250 bir ekran kartini 290tl bulabilirsiniz. Ama ram ekleme ve biraz O.C. yapmak iyi olacaktir
Attiginiz 3. Resimde altda PCI Express oldugu yaziyor, orada anakartinizin modelini sitesine yazarakda ogrenebilirsiniz. R7 250 bir ekran kartini 290tl bulabilirsiniz. Ama ram ekleme ve biraz O.C. yapmak iyi olacaktir
Link atiginiz ram uygun gozukuyor. Amd bu islemcilerin ciktigi yillarda asiri yenilikciydi ama yinede anakartin sitesinden kontrol edilebilir emin olmak isterseniz. Ve O.C. icin interntte videolar mevcut, bios modelinize gore yapis yollari farklilik gosteriyor.
Link atiginiz ram uygun gozukuyor. Amd bu islemcilerin ciktigi yillarda asiri yenilikciydi ama yinede anakartin sitesinden kontrol edilebilir emin olmak isterseniz. Ve O.C. icin interntte videolar mevcut, bios modelinize gore yapis yollari farklilik gosteriyor.
Bu seviyede inan marka çok önemli değil. Asus her zaman çok severim ama Msi, Sapphire, gigabyte hangisi ucuzsa, inidirme girmişse kap.
R7 250 öneririm aralarında 50tl fark var ama ama %46 daha fazla performs veriyor R7 250 Sapphire Amd 2gb R7 250 Ddr3 128 Bit 11215-21-20g Hdmi Dvi - n11.com