Athlon II X2 255 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

WarriorTR

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhabalar, Battlefield 3'ü 20-35 FPS arası oynatan bir sistemim var yaklaşık 3 senelik. Malum lise öğrencisi olduğumdan yeni bir sistem toplayamamaktayım. Sizlerden şu anki sisteme uyumlu 300-400 TL arası BF4 veya BF3'ü kasmadan oynatacak bir ekran kartı önerisi istiyorum. Sistem:

• Anakart: GA-M68MT-S2
  • İşlemci: AMD Athlon II X2 255 3.10 Ghz
  • Ram: 4GB sanırım 1333 MHz
  • Ekran Kartı: HD 5670 1GB GDDR5

Not: PC kaç watt bilmiyorum. Güç kaynağımın gücünü nerden öğrenebilirim ? Bir arkadaşım da HD 7770 ve 7790 a bak demişti...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağolun, peki PSU mu kasanın içini açıp öğrenebilir miyim ?

Sağolun, peki PSU mu kasanın içini açıp öğrenebilir miyim ?
Evet öğrenebilirsin arkadaşın doğru söylemiş asus hd7790 alıp bf3 bf4 oynabilirsiniz medium ayarlarda maliyeti çok makul göz büyütecek bir fiyatı yok yardımcı olduysam ne mutlu bana sondan 2.Rakamı 9 alınır.

İçinde yazabilir ama GTX 750'nin güç tüketimi çok az. Şu anda kullandığın ekran kartı 57Watt güç çekiyor, GTX 750 ise en fazla 74Watt güç tüketecek. Yani büyük ihtimal güç kaynağğın yeterli olur. Yalnız bu kart şu anda ön siparişte o yüzden biraz beklemek zorundasın gelmesini.

Sondan değil SOLDAN ikinci rakama bakılır yanlışımızı düzeltelim.

Peki sağ olun arkadaşlar. Kararım GTX 750. Umarım anakartta bir sorun çıkartmaz. Sağ olun tekrardan.

Arkadaşlar merak ettiğim bir konu da şu; işlemcim veya anakartım bu ekrankartının çalışmasını etkiler mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…