Athlon II X2 260 sistem çok yavaşladı

Makaleler
49
AMD Athlon II X2 260 işlemci var. 2 GB DRR3 RAM var. Gerisi zaten dökük. Yavaşlaması çok normal sanırım. O değil de bilgisayar programcılığı okumak istiyorum. Ben ailemden para istemem. Ha bazen harçlık verirler. Ama bilgisayarı kendi paramla almak istiyorum, ancak iş bulamıyorum.

Bu PC'den ümidi kestim. Hiçbir şeye yetmiyor. Office 2013 bile ağır gelmeye başladı PC. Şu anlık ne yapılmalı? Yeni bilgisayar almak yani laptop almak istiyorum. Dediğim şekilde yapmak istiyorum.

Zaten aile büyüklerim (teyzem ve amcam) bilgisayar istemiyor. Haliyle annemler de onlara katılıyor ve benim işim yaş. Üstüne "Çok iyi olmuş." kelimesi sinir etti beni. Ne olabilir? Hem EKPSS hem de YKS'ye hazırlanıyorum. İş de yok.

Asıl konuya dönecek olursam: Sizin ne gibi önerileriniz var? PC programcılığı yalan oldu galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'ini yükseltebilirsen senin için çok iyi olur. Şu an kullandığın RAM'i çöpe atsan yeridir. 4x2 1600 MHz RAM tercih etmelisin. Zaten harçlıkların kolaylıkla yeter. Tam sistemi yazarsan yardımcı olabilirim. RAM alırken anakarta da dikkat etmelisin anakartın maksimum 1000 MHz çalıştırabiliyorsa 1600 MHz RAM takamazsın çünkü.

UpGrade yapmak istemiyorum. Boşuna yatırım.

Upgrade yapmak istemiyorum. Boşuna yatırım.

Boşuna yatırım değil. Bilgisayar programcılığı istediğini iş bulamadığını söyledin. RAM+işlemci yükseltsen zaten her şeyi açarsın. Maksimum zorlasan 1000'e patlar sana. 10 bin verip laptop alacaksan sen bilirsin. Yardım istersen yazabilirsin ben de geçtim aynı dönemlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…