Athlon II X3 435 sistem ekran kartı önerisi

Bütçe
Mümkünse 500 altı veya az üzeri

Vavuenx

Hectopat
Daha fazla  
Anakart M5A78L-M USB3 DDR3.
İşlemci AMD Athlon II X3 435.
8 GB'da RAM var daha neyi söylemem gerek bilmiyorum bu donanım için uygun ekran kartı önerisi lazım ama piyasadaki gibi 2000-3000 liralık bir fanı benim işlemci fanım kadar olanlardan değil. Oyun oynuyorum fakat şuana kadar çalıştırdığım en güçlü oyun klasik olarak en düşük grafikte GTA V idi. Yaklaşık aynı imkanı sağlayacak bir ekran kartı arıyorum önerirseniz sevinirim. Eksik bir bilgi verdiysem söyleyin bakayım nelere dikkat etmem gerek bilmiyorum bu konuda.

Merhaba,

Bütçeniz güzel ancak şu kur fiyatlarında sıfır ekran kartı almanızı önermem. Ama illa ki sıfır alacağım der iseniz RX550 ekran kartına yönelmenizi öneririm;

Ama genel olarak RX550 önerilmeyen bir karttır bunu da belirteyim.

O bütçe ile sıfır olarak başka seçenek ise R7240 tarzı kartlardır. Ancak bunlara da sırf sıfır kart diye bu parayı vermek ölü yatırımdır. Sizi çoğu oyunda mutlu etmez.

Size önerim ikinci el piyasasına göz atmanız. O bütçe ile çok güzel kartlar bulabilirsiniz. İlk tavsiyem 400-500 TL aralığında olan RX460. O bütçeye en performanslı kartlardan birisidir. İşlemciniz ile %15-17 oranında bir darboğaza girecektir ancak o performansa çok göz önünde bulundurmamak lazım. Eğer yaşadığınız şehirde o fiyata RX460 yok ise GT1030, GTX 750 Tİ, RX550, RX560, gibi kartlara bakabilirsiniz. İkinci el piyasasında size direkt olarak şunu şunu alın diyemem öncelikle şehrinizde ki ilanları bütçeniz doğrultusunda inceleyip ayrıştırmanız gerek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı