Athlon II X3 435 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

yeterkmiki

bu arada rx 460 462 tl yazmışsın zahmet olmassa sitesinide atarmısın

Webdenal hocam 2 gb olanı sepete ekleyince 462 olarak gözüküyor. Bu arada ileride ekran kartı felan değişirsen 600w psw önerebilirim yoksa 500w +80 alabilirsin.

Highpower Güç Kaynağı Ünitesi

Buda 540w veriyor gerçek olarak. Hocam birde işlemciye fan al fanın yoktur büyük ihtimalle 50 tl ye Akasa Venom Atto alabilirsin. Gerisinede 4 gb ram tamamdır. Ama ramlerin seninkiyle aynı marka olsun bulamıyorsan 50 tl ye felan 2.el 8 gb ram'de satıyolar.

şimdi ekran kartını
rx 460 alıyorum
işlemci 1055t
bir adet fan
bir adet ram bu kadar değilmi

tamam teşekkürler

Dostum rx 460 fiyatlarına baktım 536-650 tl arası değişiyor

bana vatandan bişeyler yapsan çünkü gidip nakit ile herşeyi orda alıp çıkmak istiyorum

O zaman phenom işlemci alamazsın. Başka öneri yaplım istiyosan?

tamam teşekkürler

Dostum rx 460 fiyatlarına baktım 536-650 tl arası değişiyor

bana vatandan bişeyler yapsan çünkü gidip nakit ile herşeyi orda alıp çıkmak istiyorum
Arkadaş yukarıda Akasa Venom Atto önermiş fakat benim sana soğutucu olarak tavsiyem XIGMATEK AEGIR INTEL LGA775/1155/1156/1366/2011&AMD AM2/AM3/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU alman. Şahsen Athlon II X3 440 kullanıyorum (Phenom II X4 B40 @3.35 olarak) ve yarın gidip alacağım yüksek ihtimalle.

O zaman al işlemcine darboğaz yapar mı bilemiyorum illa ekran kartı almak istiyosan yapcak bir şey yok.

yok 265 tlyede işlemci düşünyorum işte olmadı güzel kardeşim güzel bi sistem dizermisin 800 tl bütçe var teşekkür ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…