Athlon II X3 445 Sistem Yükseltme

Tregrast

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde baya bir eski kasa bulunmakta, ben bu kasayı biraz adam edelim diyorum. Şimdi alta parçaları yazıcam da, sizce hangilerini değiştirmeliyiz ? Ekran kartını kesin değiştiricem ve bu sisteme GTX 760 koyacağım.

Anakart: ASUS M4A785D-M PRO (Bu GTX 760 ile uyumluymuş.)
İşlemci: Athlon II X3 445 3.1GHz
Bellek: 2GB RAM (Bu da kesin değişir, bana 8GB uygun fiyatlı bir RAM önerebilir misiniz ?)
Ekran Kartı: ATI Radeon HD 4200

Büyük ihtimalle işlemci ve anakart kalır, çok masraf çıkmasın da 😄, ama genede işlemciyi değiştir diyorsanız uygun fiyatlı uyumlu bir işlemci önerebilir misiniz ?

Not: Son olarak arkadaşlar, ayriyeten yeni bir kasa da alacağım, bana uygun bir PSU önerebilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak anakartı değiştirmiyeceğim diyorsan sana AMD Phenom II 965 öneririm dostum, şuan ki işlemcin güncel oyunlarda GTX 760'ı beslemeye yetmeyebilir. PSU olarak 500 Watt kaliteli bir PSU yeterli olucaktır. İşlemci ve RAM'i yurtdışından almak istersen daha ucuza gelebilir. Örnek: Aliexpress

İşlemci: US $32.85 |Tahmini Teslimat Zamanı

RAM: US $7.99 44% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

PSU: Captcha Verification
Önerilerin için saol dostum, şu işlemciyi araştırdım genelde GTX 760 ile kullanılıyor, bu baya iyi. Ancak bu işlemciyi Aliexpress'ten değilde Türkiye'den nereden alabilirim ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı