P playersk Kilopat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2016 #1 Bilgisayarımda olanlar bunlar, sistem derecelendirmeside bu kadar puan veriyor. Bilgisayardan anlayan arkadaşlar sistemimi değerlendirir misiniz? Birde,ekran kartım arızalı ayrıca onun yerine alabileceğim iyi, çok iyi bi ekran kartı önerebilir misiniz? İşlemci için alınabilecek en iyi ekran kartı vs önerilerinizi bekliyorum. Amd Ekran Kartı Bunların arasından önerilerinizi bekliyorum. Dosya Ekleri sistem 1.jpg 35,5 KB · Görüntüleme: 86 sistem 2.JPG 35 KB · Görüntüleme: 72 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2016
Bilgisayarımda olanlar bunlar, sistem derecelendirmeside bu kadar puan veriyor. Bilgisayardan anlayan arkadaşlar sistemimi değerlendirir misiniz? Birde,ekran kartım arızalı ayrıca onun yerine alabileceğim iyi, çok iyi bi ekran kartı önerebilir misiniz? İşlemci için alınabilecek en iyi ekran kartı vs önerilerinizi bekliyorum. Amd Ekran Kartı Bunların arasından önerilerinizi bekliyorum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.760 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2016 #2 Windows derecelendirmesi ciddiye alınacak bir şey değil. İşlemcin idare eder, ekran kartı olarak en fazla R7 240 öneririm. RAM miktarında oyunlar için yetersiz.
Windows derecelendirmesi ciddiye alınacak bir şey değil. İşlemcin idare eder, ekran kartı olarak en fazla R7 240 öneririm. RAM miktarında oyunlar için yetersiz.