Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #11 Farzetki dedi: GT 1030 almayı düşünüyorum GT 1030 taksam açma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı ekran kartını kullanıyorum 720p Low %50 resulution scale de 30FPS, 1080p %50 resulation scale de de 25FPS almıştım.
Farzetki dedi: GT 1030 almayı düşünüyorum GT 1030 taksam açma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı ekran kartını kullanıyorum 720p Low %50 resulution scale de 30FPS, 1080p %50 resulation scale de de 25FPS almıştım.
belalisamur Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #12 Farzetki dedi: gt 1030 almayı düşünüyorum gt 1030 taksam açma ihtimali varmı? Genişletmek için tıkla... Maalesef onda bile kaldırmaz cyberpunk çok aşırı sistem isteyen bir oyun.
Farzetki dedi: gt 1030 almayı düşünüyorum gt 1030 taksam açma ihtimali varmı? Genişletmek için tıkla... Maalesef onda bile kaldırmaz cyberpunk çok aşırı sistem isteyen bir oyun.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 19 Aralık 2021 #13 Farzetki dedi: GT 1030 almayı düşünüyorum GT 1030 taksam açma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Böyle oynarsın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Farzetki dedi: GT 1030 almayı düşünüyorum GT 1030 taksam açma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Böyle oynarsın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F Farzetki Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 391 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #14 kino dedi: @Farzetki geçenlerde HD 3870 ekran kartı aldım yedek olması için test edeyim dedim Cyberpunk 2077 açıldığı gibi çöktü o kadar diyebilirim. GT 710 bile en azından menüye girebiliyordu. Senin sisteminde de aynısı olacaktır. Genişletmek için tıkla... menüye gelir sonra devam edemez mefta olur diyosun yani
kino dedi: @Farzetki geçenlerde HD 3870 ekran kartı aldım yedek olması için test edeyim dedim Cyberpunk 2077 açıldığı gibi çöktü o kadar diyebilirim. GT 710 bile en azından menüye girebiliyordu. Senin sisteminde de aynısı olacaktır. Genişletmek için tıkla... menüye gelir sonra devam edemez mefta olur diyosun yani
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #15 Heiwa9 dedi: Aynı ekran kartını kullanıyorum 720p Low %50 resulution scale de 30FPS, 1080p %50 resulation scale de de 25FPS almıştım. Genişletmek için tıkla... Ve ayrıca benim işlemcim sizinkine göre oldukça güçlü sayılır.
Heiwa9 dedi: Aynı ekran kartını kullanıyorum 720p Low %50 resulution scale de 30FPS, 1080p %50 resulation scale de de 25FPS almıştım. Genişletmek için tıkla... Ve ayrıca benim işlemcim sizinkine göre oldukça güçlü sayılır.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 19 Aralık 2021 #16 messinicocugu dedi: Böyle oynarsın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biraz daha yenisi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
messinicocugu dedi: Böyle oynarsın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biraz daha yenisi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kagan3496 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.496 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #17 Dostum ekran kartın Max DX11 destekliyor cp minimum DX12 bir kart istiyor ben oyunu hiç açamayacağını düşüyorum
Dostum ekran kartın Max DX11 destekliyor cp minimum DX12 bir kart istiyor ben oyunu hiç açamayacağını düşüyorum
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 19 Aralık 2021 #18 Farzetki dedi: Menüye gelir sonra devam edemez mefta olur diyorsun yani. Genişletmek için tıkla... Menüye bile gelmez, HD 3870 senin karttan daha güçlü ama DX dolayısıyla direkt çöküyorlar. GT 1030 iş görür ama iyi kötü oynatır.
Farzetki dedi: Menüye gelir sonra devam edemez mefta olur diyorsun yani. Genişletmek için tıkla... Menüye bile gelmez, HD 3870 senin karttan daha güçlü ama DX dolayısıyla direkt çöküyorlar. GT 1030 iş görür ama iyi kötü oynatır.
F Farzetki Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 391 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #19 messinicocugu dedi: Böyle oynarsın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkürler çok soru sordum biliyorum. ama pc min hangi ekran kartlarını desteklediğini nasıl öğrenebilriim
messinicocugu dedi: Böyle oynarsın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkürler çok soru sordum biliyorum. ama pc min hangi ekran kartlarını desteklediğini nasıl öğrenebilriim
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #20 Farzetki dedi: Teşekkürler çok soru sordum biliyorum. Ama PCmin hangi ekran kartlarını desteklediğini nasıl öğrenebilriim. Genişletmek için tıkla... Her ekran kartını destekler.
Farzetki dedi: Teşekkürler çok soru sordum biliyorum. Ama PCmin hangi ekran kartlarını desteklediğini nasıl öğrenebilriim. Genişletmek için tıkla... Her ekran kartını destekler.