Athlon II x4 641 Overclock

Atesio

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle kendimce sorun olarak kabul gördüğüm olaydan bahsetmek istiyorum. Başlık kısmında belirtmiş olduğum gibi AMD Athlon ll x4 641 işlemciyi kullanıyorum. Ekran kartı olarak ASUS R7 250 OC GDDR3 kullanıyorum. Tahmin edeceğiniz üzere biraz işlem gücü odaklı oyunlarda dar boğaz yaşıyorum ve zaten almakta olduğum 30 FPS'in 25 kadar dalgalanması beni çok huzursuz ediyor. Tabii ki de bu makineden çok şey beklemek saçmalık ancak elde imkan var ise değerlendirmek daha iyi olucaktır ve bu konumda sizlere Technopat ailesine başvurmak en mantıklı yol diye düşündüm yardımlarınızı bekliyorum.

Sistemin Detaylı Bilgileri;
CPU AMD Athlon ll x4 641 2.80 GHz ( boşta 28 yük altında 50 derece )
GPU AMD R7 250 2G DDR3 (boşta 25, yük altında 74.)
Anakart Gigabyte GA-A55M-DS REV 2.0 ( Overclock potansiyeli içerdiğini sanmıyorum ama belki bilmediğim bir şey vardır.)
RAM 4 GB DDR3 133
PSU Thermaltake Lite Power 450W

Son olarak eğer mümkünse tabii ki de deneme yanılma işi %10 %15 bir artış beni bu durumdan kurtarabilir çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı