Athlon II X4 641 sisteme Windows 11 kurulmalı mı?

Eto_o_bitmis

Decapat
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
120 GB SSD, 500 GB HDD
Ekran kartı
2 GB
İşlemci
Athlon II X4 641
Dolar'ın 1.74 olduğu, ekonominin de nispeten iyi olduğu dönemden kalma, emektar bir PC var. Bu aralar önemli bir sorunum olmadığını fark edip neden bu PC'ye Windows 11 kurmakla uğraşmıyorum diye düşündüm. Daha sonra size danışmak aklıma geldi. Şu anda Windows 10 kurulu, Athlon II işlemcili ama kanı hızlı akan bu ihtiyara Windows 11 kurmalı mıyım? Buna değer mi? Ne gibi sorunlar yaşarım?

(Not: Anakartta TPM ve Secure Boot desteği yok, işlemci 64 bit ama desteklenen işlemciler listesinde görünmüyor)

Son düzenleme:
Bence gerek yok. TPM atlayarak yapabilirsiniz fakat TPM 2.0 zorunlu olan yerlerde sıkıntı olur.

Kurulabilir. 8 GB RAM var işlemcisi de iyi. Ekran kartı benimkinden iyi daha ne olsun? Kurun.

Bence gerek yok. TPM atlayarak yapabilirsiniz fakat TPM 2.0 zorunlu olan yerlerde sıkıntı olur.
İşlemci 64 bit ama desteklenen işlemciler listesinde yok, bunu atlamanın bir yolu var mı peki? TPM zorunlu bir program ya da oyun kullanmıyorum.

Bakabilirsiniz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…