Athlon II X4 641 ve R7 240 2 GB sistem alınır mı?

Predat0rs

Decapat
Merhaba arkadaşlar, şu an bütçeme göre bir PC var, AMD Athlon II X4 641 16 GB RAM R7 240 2 GB ekran kartı (paylaşımlı). Sizce bu PC alınır mı? Yeni oyunlar oynanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni oyunları kaldırmayacaktır ancak alınabilir fakat asıl soru şu, ne kadara alıyorsunuz ve bütçeniz nedir?

Yeni oyunları kaldırmayacaktır ancak alınabilir fakat asıl soru şu, ne kadara alıyorsunuz ve bütçeniz nedir?

2023'de çıkan oyunlardan bahsetmiyorum yani rdr 2 gta 5 gibi oyunları düşük ayarlarda vs oynayabilirmiyim şu sıralarda yüksek bir oyun pc çok maliyetli o yüzden idarelik alacağım 3'e geliyor iyi mi?

@Predat0rs
Eğer monitör dahil bir Setup'sa olabilir veya biraz daha pazarlık yapılabilir, alınabilirliği açısından ben şahsen başka alternatifler varsa eğer onlara yönelirdim ancak sisteme kötü denemez fiyat ülke şartlarında. Oyunlar olarak saydığınız oyunları en düşük ayarlarda oynatacaktır (Xbox One/One S bulursunuz o fiyatlarda, bence öyle bir seçim yapın hem ileride sadece internete girmelik CS oynamalık bir sistem denk getirirsiniz 500'lere).

Evet dahil ben zaten ultra ayarlarda oynarım diye bir düşüncede değilim farkındayım ama yeter ki donmadan oynayabileyim ilerde oyun pc toplayınca zaten oynayıp oynayamacağını biliriz xbox ps onlarla pek işim yok çünkü işim pc internet ve arada oyun film oyun fazla oynuyorum ama şuan kullandığım pc'e göre daha iyi yani. ve 3 4 bin sadece kasaya istiyorlar 1000 TL oyun kasası deseniz Ana Kart ram 8 Ve Ekran Kartı bazısı İyi bazısı öylesine İstiyorlar yani oyun kasası olmasa da düşük ayarlarda oynarmıyım ben bir çok siteden baktım oynatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…