Athlon II x4 860K ve R7 250 Sistem Tam Performans Alamama

Johan Hegg

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
  • AMD Athlon II X4 860K 3,7 GHz işlemci
  • Asus AMD Radeon R7 250 2 gb 128 bit ekran kartı
  • 2x8 GB 1866 Mhz Kingston Hyper X RAM

Arkadaşlar bu sistem çok pahalı bir sistem değil fakat GTA5'te en düşük ayarlarda 60-70 FPS oynamam gerektiğini düşünüyorum. Fakat 30-40 FPS arası oynuyorum. Sistemim 1 senelik bile değil. Sadece Power Supply bayağı eski sayılır. En az 5 yıllık vardır (fazlası var eksiği yok).
Güç kaynağım FSP'nin Epsilon serisi 700W. Şahsen bir hatasını görmedim, normal çalışıyor ve hiç sıkıntı çıkarmadı bugüne kadar ama sistemden performans alamamamın sebeplerinden biri olabilir. Bunu nasıl anlarım? Güç kaynağını ona göre değiştireceğim. Performans artışı sağlamayacaksa almayacağım çünkü.

Bir örnek daha söyleyeyim. Mesela film izlerken akıcı izleyemiyorum. Böyle donuk donuk gözüküyor film (internetten değil düşük FPS görüntü.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun işlemciden kaynaklı. Gücü yetmiyor. Oc deneyin turboyu kapatıp.

O işlemciye Rx 460 bile rahatlıkla takılıyor. R7 250 giriş seviyesi bir kart düşük ayar bile olsa 60 FPS civarı vermez. o yüzden aldığınız FPS gayet normal.

Video lar için K-lite kodek paketin son sürümü 13.0 indirip kurmanı tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…