Athlon II X4 ve RX 560 Sistem Toplama

Necati28

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC topladım bakar mısınız, sıkıntı var mı ?
  • AMD Athlon Black Edition Athlon II X4 3.7 GHz - Skt FM2 /İŞLEMCİ
  • ASUS A88XM-A Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 VGA&DVI / ANAKART
  • Kingston hyperx beast DDR3 8GB 2400 MHZ /RAM,
  • GIGABYTE GV-RX560 GAMING-4GD RX560 OC 4GB DDR5/ EKRAN KARTI
  • Redrock M208BR mATX Case/ KASA
  • Power Boost BST-ATX500A 500w/POWER
Buna ek olarak kasa önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmamış eski parçalar kullanmışsınız. Ve biraz daha ayrıntı verin X4 950 de olabilir 850 de anlatabiliyor muyum? Aynı zamanda bütçeniz nedir?

Olmamış eski parçalar kullanmışsınız. Ve biraz daha ayrıntı verin X4 950 de olabilir 850 de anlatabiliyor muyum? Aynı zamanda bütçeniz nedir?
Soket FM2 dediğine göre en fazla X4 860k olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gel dostum sana bir tane güzelinden 2.500 TL'ye ileriye dönük sistem toplayalım? Hem 8GB DDR4 3000MHz RAM bile takarız içine? :D Sen bütçe ver bize yardımcı olalım sana.
Bütçem 2000 TL Yardımcı olursan çok sevinirim. :utanç:

Gel dostum sana bir tane güzelinden 2.500 TL'ye ileriye dönük sistem toplayalım? Hem 8GB DDR4 3000MHz RAM bile takarız içine? :D Sen bütçe ver bize yardımcı olalım sana.
Pubg, rust, gta, bf1 gibi oyunlari yuksek ayarlarda ve orta ayarlarda rahatca oynatabilecek bir sistem olursa daha güzel olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı