Athlon X2 240 işlemciye RX 460 OEM alınır mı?

Kriontex

Kilopat
RX460 OEM gördüm ve almak istiyorum fakat ilk önce ne kadar performans vereceğini merak ediyorum sistem şöyle:
4 GB RAM.
AMD Athlon X2 250.
Win 8 Pro.
RX 460 OEM.
Örneğin CS GO'da kaç FPS verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz çok güçsüz. Onun yerine, GTX 750 Ti almanızı öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İkisi de aynı güçte değil mi ?

OEM RX 460 performansına güvenerek Hepsiburada dan sipariş verdim. Kartı kutuya bile koymadan yollamışlar, neyse açtım paketi bir baktım fan toz kaplı kullanılmış gibi geldi neyse dedim taktıktan sonra çalışırsa sorun etmem , kart bilgisayarı çalıştırınca dönüyor çıt diye duruyor dönüyor çıt diye duruyor bende geri yollayıp iade ettim iade işlemin de hiç bir sorun olmadı. Bilgin olsun diye yazıyorum. Onun yerine RX 550 Siparişi verdim garantili 460 TL.
RX 460 hepsini tokatlıyor.

Sıcaklığa göre fanın devir sayısını otomatik ayarladığı bir dönemdeyiz belki o yüzden olmuş olabilir. Fakat garantili alarak daha iyi yapmışsınız hayırlı olsun. Fakat görüşünüze katılmıyorum 2-3 en fazla 5 fps fark onu "tokatladığı" anlamına gelmez. Darboğazı 3 fps mi etkileyecek ?

Ben dar boğaz yaşıyabileceğini düşünmüyorum zaten fakat genel olarak 10 fps fark oluyor.

aliexpresten 750 ti almamı önerirmisiniz
Rx 460 ü alsam çalışmama gibi problem olurmu?
Rx 460 ü alsam çalışmama gibi problem olurmu? İşlemci x2 250 imiş pardon 3.00ghz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…