Athlon x2 240 sistem aniden donuyor

TavukAdam19

Picopat
Daha fazla  
Merhaba.
  • Windows 10
  • AMD Athlon X2 240 2.8 GHz
  • 4 GB DDR 2 RAM (2x2)
  • AMD HD 6570 1 GB
  • Gigabyte anakart
  • 240 GB SSD
  • WD Black 1 TB HDD
Oyuna girerken PC kilitleniyor ve sonra restart atmam gerekiyor. Restart atınca ise PC'nin fanı her 5 6 saniyede bir hızlanıp duruyor. Hem anakarttan hem de ekran kartından görüntü alamıyorum. İlla BIOS pilini çıkarıp boşken PC'yi çalıştırarak BIOS'u çökertip tekrar düzeltmem lazım ya da ekran kartı ve BIOS pilini çıkartıp, PC'yi açıp, kapatıp, parçaları yerine takıp, BIOS'u last good Known'a getirip açıyorum.

Bir keresinde elim kasanın arka tarafına, kolum ise peteğe değdiğinde ufak bir elektrik çarpması (çarpma demeyelim biraz can yakıyor) oldu. Tek bende olmuyor. Acaba ben mi öyle hissediyorum dedim kardeşim de denedi ve ona da öyle oldu. Acaba bir şeyde sıkıntı mı var da elektrik kaçırıyor?

Destek olursanız mutlu olurum çünkü oyun dahi oynayamıyorum, oyunun ortasında pat diye gidiyor. Hatta oyun ağır oyun değil, Unturned, bildiğiniz Steam'den alınan Unturned. Onda yüklenme ekranında gidiyor. Overclock yapmadım, denemedim bile. Format atın demeyin, USB'den temiz kurulum yaptım hem de 5 6 kere.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı