Athlon x2 5200 ısınma sorunu

ArchAngelMichael

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Sistemime ekran kartı aldım(R7 240) fakat aldıktan sonra oyun oynarken PC kapanmaya başladı(1-1,5 saatten fazla oynayamıyorum.) Eski ekran kartıyla böyle bir problemim yoktu. Gpu ve CPU çok ısındığı için kapandığını düşünüyorum ama eminde değilim. Kartı ve cpu'yu iyice zorladığımda GPU en fazla 70(çok nadir) CPU ise 65 dereceyi gördü. Bu sıcaklıklar sorun çıkarır mı? Eğer sorun çıkarmıyorsa sorunun PSU olduğunu düşünüyorum çünkü pek iyi bir PSU'm yok. 12 V kanalından max 248 watt verdiğini söylüyor ama bu gücü sağlayamıyor sanırım. Pc özellikleri:

3 GB DDR2 800 MHZ RAM
Amd Athlon 64 x2 5200+ İşlemci
R7 240 ekran kartı
Gigabyte GA61PMES2p Anakart.

Şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Sistemime ekran kartı aldım(R7 240) fakat aldıktan sonra oyun oynarken PC kapanmaya başladı(1-1,5 saatten fazla oynayamıyorum.) Eski ekran kartıyla böyle bir problemim yoktu. Gpu ve CPU çok ısındığı için kapandığını düşünüyorum ama eminde değilim. Kartı ve cpu'yu iyice zorladığımda GPU en fazla 70(çok nadir) CPU ise 65 dereceyi gördü. Bu sıcaklıklar sorun çıkarır mı? Eğer sorun çıkarmıyorsa sorunun PSU olduğunu düşünüyorum çünkü pek iyi bir PSU'm yok. 12 V kanalından max 248 watt verdiğini söylüyor ama bu gücü sağlayamıyor sanırım. Pc özellikleri:

3 GB DDR2 800 MHZ RAM
Amd Athlon 64 x2 5200+ İşlemci
R7 240 ekran kartı
Gigabyte GA61PMES2p Anakart.

Şimdiden Teşekkürler.
Sıcaklıklar normal. Dediğiniz gibi başka bir bileşende sorun olabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı