Athlon X4 860K alınır mı?

KaanGuclu1907

Hectopat
Konuda da söylediğim gibi arkadaşlar 1500 TL oyun PC'si toplayacağım(monitör dahil olacak). Bu işlemci ile R7 360 kullanacağım yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

X4 860k+r7 250+monitör 1500 TL'ye alınabilecek en iyi sistem bence.

Konuda da söylediğim gibi arkadaşlar 1500 TL oyun PC'si toplayacağım(monitör dahil olacak). Bu işlemci ile R7 360 kullanacağım yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Hangi oyunları oynamayı planlıyorsunuz? Beklentiniz nedir? Bu konudaki en önemli şey, sizin beklentiniz. Beklentilerinize göre hareket etmeniz sizi en doğru sonuca ulaştıracaktır. X4 860K işlemcisine gelecek olursak, fiyatına göre gayet iyi bir işlemcidir. FX'i sollayan türden. Bütçeniz kısıtlı olduğu için Intel'e bulaşmanızı tavsiye etmiyorum. Intel paragözdür. Monitörü de ikinci el ucuz yollu birşey almanızı tavsiye ederim. Sıfır monitörler pahalı artık.

Sahibinden.com'da güzel monitörler var ikinci el. İşinizi görecek bir tane alırsınız. Şu an varsa eğer monitörünüz, bence değiştirmeyin, paranız cebinizde kalsın.

Barışçıl kardeş ben lol,cs go,payday,ets2 gibi oyunları oynuyorum bide gta5 oynamak istiyorum alıcağım sistemle benim kafama takılsn şu bu işlemci yerine g4400 alsam bi işlemciden daha azmı performans mı alırım

kardeş bu sistemi topladım nasıl olmuş sence bu psu yetermi ?

Dosya Ekleri

• sistem.PNG
    20,2 KB · Görüntüleme: 417
kardeş bu sistemi topladım nasıl olmuş sence bu psu yetermi ?

Bu sisteme bak bir de.. Monitör dahil 1500 tl demiştin.. ancak bu kadar oluyor.. Hızlı olsun diye ssd koydum, 120 gb kapasite seni hdd alana kadar idare eder..

2 sene sonra 6300ü satar fx 8300 alırsın veya ekran kartını r9 380'e yükseltirsin. Artık oynayacağın oyunlara göre değişir bu tercih..

Fiyatlara kdv dahil mi? Siteyi söyler misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…