Genellikle 4.00 GHz base olarak çalıştırıldı. Youtube'a attığım benchmark testleri gereği ara ara Overclock performansını denedim. 4.4 GHz'ye kadar stock soğutucusuyla stabil çalışmakta. Stock soğutucusu mevcut. Garantisi bitti. Fatura mevcut. Düşündüğüm fiyat ₺125.
RAM'lerin sınırsız garantisi olduğu gibi bir söylem var ortada tam bir bilgim yok. Faturaları duruyor. 2 sene oldu alalı.
2 tane mevcuttur. Tanesi için düşündüğüm fiyat ₺125.
Ürünlerin hiçbir sorunu yoktur hatta oyun testlerim Youtube'da mevcuttur. Testleri mevcut ne yapabildiği ortada olan bir sistem ararsanız ürünlerim bunlar. 750 Ti ve 1050 Ti ile kullanıldılar. Şimdi de DDR4 teknolojisi ve Pentium'a yenik düşüp emekliye ayrıldılar. Tamamını alacak olursanız ₺400'e bırakırım. İstanbul'da elden diğer illere kargo ile gönderilir. GET ücreti ödemeniz durumunda GET açılır. İyi günler.
Not: Konu ilk açıldığında moderatörün düzelttiği başlıkta RAM DDR4 olarak geçiyordu, not olarak düşmüştüm şakasına da moderatör hatası galiba demiştim. Öyleymiş. Sonra mesajım da düzeltilip içeriği silinmiş. İyice kontrol düşkünü oldular sanki, mesajlarımızın içeriğiyle oynayıp suçlarını ört pas ediyorlar. Neyse. Tekrar yazmak istedim eski mesaj içeriğimi.
Ben de garipsemeye başladım. Bazı başlıklarda "Satılık İşlemci, Anakart, RAM" yazıyordu ben de öyle yapayım dedim bir baktım moderatörler tarafından bileşenler başlığa alınmış. RAM miktarım ise yok.