Athlon x4 860K Tabanlı Sistem Toplama

fujura

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Yaklaşık 1500TL bütçem var ve 1 ay kadar vaktim kaldı. Beni 3-4 yıl idare edecek bir sistem toplamak istiyorum. İhtiyacım olanlar sadece fotoğraftaki parçalar. Sistem nasıl güzel mi? Eksikleri neler? Bu bütçeye uygun daha iyi bir sistem var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
X4 860K'nın R9 380 ile darboğaz yapma ihtimali yüksek. O anakart da yanlış seçim. Sistem dengesiz olmuş.

Bu sistemin daha uygun olacağını düşünüyorum zira x4 860k r9 380 ile darboğaz yapacaktır, r9 370 daha iyi bir seçim olur yadımsanacak bir kart da değil, ramlerin 1866 mhz olması amd ile daha stabil çalışmalarını sağlayacaktır, güç kaynağı ileride upgradeye açık.
.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    27,5 KB · Görüntüleme: 470
peki r7 370 benim güncel oyunları rahatça oynamamı sağlayabilecek bir kart mıdır?

peki r7 370 benim güncel oyunları rahatça oynamamı sağlayabilecek bir kart mıdır?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Bunlara bakabilirsin oynatacaktır, ayrıca orijinal oyun ve en son driverları kurarsan bu videodakilerden çok daha fazla performans alırsın videolar 2015 yazından kalma

verdiğin cevaplar için teşekkür ederim az daha darboğaz lı berbat bir sistemi alacaktım

verdiğin cevaplar için teşekkür ederim az daha darboğaz lı berbat bir sistemi alacaktım

Önemli değil, çok berbat olmazdı ama paranın karşılığını alamazdın desek daha doğru olur. Şimdiden hayırlı olsun.

peki amd athlon x4 840 olsa alınabilcek en iyi ekran kartı nedir ?
750 ti veya r7 360 iyi gider diye düşünüyürum ama elinizde x4 840 yoksa az daha ekleyip 860k alın hem daha performanslı hem oc potansiyeli daha iyi, arasında çok da fiyat farkı yok zaten.

750 ti veya r7 360 iyi gider diye düşünüyürum ama elinizde x4 840 yoksa az daha ekleyip 860k alın hem daha performanslı hem oc potansiyeli daha iyi, arasında çok da fiyat farkı yok zaten.
pentium g4400 la karşılaştırlsa hangisi daha iyidir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…