Arkadaşlar merhabalar 2 güne bu sistemi alacağım sizce parçalar uyumlu mu birbirleriyle kasa ve anakart falan uyumlu mudur ve X4 860K işlemci çok mu ısınıyor? BF1 ayarlarında 1366x768 ve low ayarlarda bu sistem ile 30 FPS alırım diye düşünüyorum. Son bütçem budur, lütfen R7 250 al demeyin, R7 240'ı bile zor ekledim
R7 250 ekleyebilirsiniz. Bilgisayarı Sinerjiden toplatarak. Teknobiyotik fiyatları biraz tuzlu. Toplama ve montaj dahil 1200 TL tuttu. Bunu almanız daha yararınıza olur. Daha performanslı olur en azından.
Bence o bütçeye pc toplamayın. Benim görüşüm 2000 TL' den düşük bütçe ile pc toplanmamalı. O fiyata playstation alın, keyfinize bakın. Hemde sizi daha uzun süre götürür. R7 240 çok kötü bir kart.
Bence o bütçeye pc toplamayın. Benim görüşüm 2000 TL' den düşük bütçe ile pc toplanmamalı. O fiyata playstation alın, keyfinize bakın. Hemde sizi daha uzun süre götürür. R7 240 çok kötü bir kart.
Toplanabilir. R7 240 giriş seviyesinde çok iyi bir ekran kartıdır. Bir de benim önerdiğim r7 250 barındıran sistemi alır ise konsol performansını yakalayacaktır.