B Berkin Ayaz Hectopat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2017 #11 wornkun dedi: Ben de bu donanim arşivi v1.5i almayi duşunuyordum ama ileriye dönük olup olmaması kafami kariştiriyor. G4560lı sistem biraz pahalı tutuyor. Genişletmek için tıkla... Ben v1.5i sistemi aldım ekran kartı çok güncel ve sistemin en pahalı parçasıda o işlemci ve anakart çok ucuz yani ilerde işlemci ve anakartı kolayca değiştirebilirsiniz
wornkun dedi: Ben de bu donanim arşivi v1.5i almayi duşunuyordum ama ileriye dönük olup olmaması kafami kariştiriyor. G4560lı sistem biraz pahalı tutuyor. Genişletmek için tıkla... Ben v1.5i sistemi aldım ekran kartı çok güncel ve sistemin en pahalı parçasıda o işlemci ve anakart çok ucuz yani ilerde işlemci ve anakartı kolayca değiştirebilirsiniz
pesofcoys Kilopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 396 Yer TRabzon61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 28 Haziran 2017 #12 wornkun dedi: Ben de bu donanim arşivi v1.5i almayi duşunuyordum ama ileriye dönük olup olmaması kafami kariştiriyor. G4560lı sistem biraz pahalı tutuyor. Genişletmek için tıkla... Her zaman güncel sistemden yana oyumu kullanırım. Güncel sistem güncel teknoloji. Bi incele derim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
wornkun dedi: Ben de bu donanim arşivi v1.5i almayi duşunuyordum ama ileriye dönük olup olmaması kafami kariştiriyor. G4560lı sistem biraz pahalı tutuyor. Genişletmek için tıkla... Her zaman güncel sistemden yana oyumu kullanırım. Güncel sistem güncel teknoloji. Bi incele derim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
D Dr.Kuki Hectopat Katılım 28 Haziran 2017 Mesajlar 20 28 Haziran 2017 #13 Şu anda piyasadaki en uygun oyun bilgisayarı bu olması lazım. FX serisi tarihe gömüldü.
Orantı Megapat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 618 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2017 #14 Dr.Kuki dedi: Şu anda piyasadaki en uygun oyun bilgisayarı bu olması lazım. FX serisi tarihe gömüldü.Eki Görüntüle 244692 Genişletmek için tıkla... İşlemci nerede ?
Dr.Kuki dedi: Şu anda piyasadaki en uygun oyun bilgisayarı bu olması lazım. FX serisi tarihe gömüldü.Eki Görüntüle 244692 Genişletmek için tıkla... İşlemci nerede ?