1600 TL param var daha fazla olmuyor. Bu sistem GTA 5, Witcher gibi oyunları kaldırabilir mi? Baya araştırdım bütçemi arttırma şansım yok. En fazla bu kadar oluyor ve RX 560 yerine RX 460 mı almalıyım? Yardım ederseniz sevinirim, çok bilgili değilim bu konularda. İşlemci ve anakart falan birbirine uyumlu mudur?
Bütçeniz olmadığı için sadece 20tl ekleyin o psu'yu almayın. En azından Aerocool VX400W alın 12v kanalından 324W veriyor. Ayrıca o harddisk yerine Toshiba P300 1TB modelini alın.
Demek G4560, piyasayı takip etmediğinizi bu kadar belli etmenize gerek yoktu şu anda 211TL'ye nerede G4560 bulunuyor, hatta nerede G4560 bulunuyor? Bulunan yerlerde de 400TL üstü bir fiyata satılıyor.
Doğru söylüyorsun hocam piyasada G4560 yok üretimi azaltılacakmış diye bir haber gördüm geçenlerde ne kadar doğrudur bilemem. Piyasada neredeyse hiç bir sitede yok olan sitelerde de çok pahalı alternatif olarak X4 860K tercih ettim o yüzden.
Demek G4560, piyasayı takip etmediğinizi bu kadar belli et
menize gerek yoktu şu anda 211TL'ye nerede G4560 bulunuyor, hatta nerede G4560 bulunuyor? Bulunan yerlerede de 4000TL üstü bir fiyata satılıyor.
Ve ayrıca 15 gün önce bu işlemciyi öneren tek kişi ben değilim. Madem piyasa hakkında bu kadar "engin (!)" bilgileriniz vardı konuya neden ilk açıldığında gelmediniz ?