Athlon X4 950 ve GTX 1050 Ti Sistem

Bilgisiyarı kendime almadım. Arkadaşa aldık bütçesi bu kadardı. Benim sistemimde SSD var fakat SSD'siz sistem çöp falan değil. Kardeşimin sisteminde SSD yok fakat cayır cayır oynuyor her şeyi. Açılma süresi falan uzun fakat bu çöp olduğu anlamına gelmez.
İnatla hala diretiyor SSD, SSD diye. Yok işte adam para mı yaratsın.
Cezam vardı yazamadım hocam yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Kasa olarak Dark Spartan RGB alın ve güç kaynağı olarak Cooler Master MasterWatt 700W 80+ alın.

Adamın elinde para yok demek ki, biraz daha eli bollaşsın SSD alır. Gerekli değil, sen de ben de biliyoruz.
İleride SSD ekler arkadaş. Şuan para buna yetti.
Teşekkürler yorumunuz için. Arkadaş Technopat'a üye değil fakat buradaki yorumları okuyor. Bilgisayar işlerinden çok fazla anlamıyor herşey kafasına takılıyor. Şimdi bu elemanın yazdığı "SSD'siz sistem çöp" açıklamasını ciddiye alıp üzülebilir.

Arkadaşlar bu arada Sinerji'nin elinde Palit 1050Tİ yokmuş. Onun yerine Asus Expedition yollayacaklarmış. Daha iyi oldu diyebilirim

Bende yakın zamanda yeni bir sistem topladım ve sistemimde SSD yok belki ileride ekleyebilirim ama açıkcası şuanki değerlerden çok memnunum sistem 15-20 saniye içersinde açılıyor oyunlar gayet hızlı yükleniyor vs. eğer ilerde yavaşlama söz konusu olursa bende 128GB lik bir SSD alıp içine W10 kurarım ama şunu söylemeliyimki SSD olmayan bilgisayar çöp değildir. SSD olması iyidir ama 3000TL altı sistemlerde SSD için diğer parçalardan kısmak mantıksızdır.

İmzadaki sistem ise gayet güzel olmuş. Hayırlı olsun hocam sizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…