Athlon X4 950 ve RX 560 sistem toplama

Emirhan145

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  

Böyle bir sistem topladım. İşlemciye stok soğutucusuyla overclock yapsam sıkıntı olur mu? Stok soğutucuyla overclock sıkıntı çıkaracaksa overclock yapmayacağım için MSI A320M modelini mi alsam? 1080p monitör yerine 720p monitör alsam sıkıntı çıkar mı? Çıkarsa ne tür sıkıntılar çıkar? RX 560 yerine GT 1030 alsam nasıl olur? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör dijital çıkışlı mı?

Topladığınız sistem güzel.

Sıkıntı çıkabilir tam bilmiyorum ancak, overclock yapmayı gerektiren bir durum yok işlemci-ekran kartı ikilisi için.

A320 yerine şimdiki anakartı alın. İlerleyen zamanlarda yükseltince ihtiyacınız olacak.

1080p alın. Önceki cümlede dediğim gibi, ilerleyen zamanlarda yükseltince ihtiyacınız olacak.

RX 560, GTX 1050 dengi bir karttır. GT 1030 alırsanız alacağınız FPS değeri düşecektir.

Topladığınız sistem çok güzel. Bence olduğu gibi kalmalı.

bu sistem güncel oyunları 1080p de rahat akıcı bir şekilde oynatır mı? birde rx 460 4gb oc mi yoksa rx 560 2gb mı?

Yapacağınız küçük miktardaki hız aşırtmalarda bir sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…