Çözüldü ATI 7670M Ekran Kartı KOD 10 Hatası Veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ismai Mazi

Hectopat
Selam arkadaşlar. Bende HP Pavilion G6 2206ST laptop var. Windows 8 64 Bit kurulu geldi. Ancak ben Windows 8'i beğenmediğimden silip Windows 7 Ultimate 64 Bit kurdum. Bütün driverlar tamam bir tek ekran kartı driveri ne yaptıysam olmadı. Aygıt yöneticisinde sürekli ünlem işareti ile duruyor. Hata olarak da aygıt başlatılamıyor. (Kod 10) hatası veriyor. Ekran kartı 2GB ATI HD 7670M. ATI'nın kendi sitesindeki driver olmadı. HP'nin kendi sitesindeki Windows 8 Driverını denedim. O da olmadı. Driver indirme programlarıyla denedim yine olmadı. Driver yükleniyor ancak ünlem işareti ve hata kodu gitmiyor ve Windows da kartı tanımıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

TEŞEKKÜRLER

Son düzenleyen: Moderatör:
Orjinal Windows 8 ile yüklü geliyor sen Windows 7 çeviriyosun ilginç :D AMD sitesinden uygun driver indirebilirsin.

Bana göre değil Windows 8, dokunmatik ekranlar için. Biz alışmamışız başlatsız Windows'a :D Senin dediğini daha önce denedim olmuyor. Denemediğim driver kalmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre değil Windows 8, dokunmatik ekranlar için. Biz alışmamışız başlatsız Windows'a :D Senin dediğini daha önce denedim olmuyor. Denemediğim driver kalmadı.

Kaç dakika kullanıp sana göre olmadığına karar verdin? Dur tahmin edeyim, hiç kullanmadın bile... Başlat menüsü yok demişsin... Gelmiş geçmiş en gelişmiş başlat menüsüne sahip. Açınca bütün programlara birden ulaşabiliyorsunuz. Ama bizim insanımız yeniliğe kapalıdır tabi...

Aygıt Kimliğini kopyalayıp yapıştırır mısınız.

kod10hatas.jpg

Acil bi destek verebilirseniz çok sevinirim..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı