- Makaleler
- 9
Merhaba arkadaşlar. Bu yazıyı Güvenli Modda yazıyorum. Şimdi benim HD 5570 kartım var. Ben bunu BIOS modladım. Tamam. Başarıyla yazıldı. Ancak sonrasında yani yeniden başlatıldıktan sonra sistem mavi ekran vermeye başladı. Endişeliyim. Elimde orjinal ROM duruyor. Onboard ekran kartım da mevcut. Nasıl yapmalıyım ? Anakartım ECS G31T-M7.
Çözüm:
Güvenli moddan sürücüyü kaldıracaksınız. Aygıt yöneticisine girin. Görüntü Bağdaştırıcıları'ndan ekran kartınızın üzerine gelip sağ tık, Özellikler deyin. Sürücü sekmesine gelip sürücüyü kaldırın. Artık normal bir şekilde Windows'a girebileceksiniz. Windows'a girdikten sonra orjinal BIOS'u tekrar ATI WinFlash ile yazdırın. Ve zafer
Çözüm:
Güvenli moddan sürücüyü kaldıracaksınız. Aygıt yöneticisine girin. Görüntü Bağdaştırıcıları'ndan ekran kartınızın üzerine gelip sağ tık, Özellikler deyin. Sürücü sekmesine gelip sürücüyü kaldırın. Artık normal bir şekilde Windows'a girebileceksiniz. Windows'a girdikten sonra orjinal BIOS'u tekrar ATI WinFlash ile yazdırın. Ve zafer