ATI Catalyst Control Center açılmıyor

Kick Furkanowski

Hectopat
Daha fazla  
RAM
3 gb ( 2 +1 ) ddr2
SSD veya HDD modeli
ST3250310AS ATA
Ekran kartı
Ati readon x1550
Anakart
ms-7267
İşlemci
intel core 2 duo e4500 2.20ghz
Arkadaşlar normalde ekran kartımın Vista ve XP sürücüleri var. Ben bir şekilde bu Vista sürücüsünü Windows 10'a yüklemeyi başardım Catalyst Control Center ile ancak açtığımda bu hatayı veriyor

1641719861836.png

Arkadaşlar normalde ekran kartımın Vista ve XP sürücüleri var. Ben bir şekilde bu Vista sürücüsünü Windows 10'a yüklemeyi başardım Catalyst Control Center ile ancak açtığımda bu hatayı veriyor

Eki Görüntüle 1265085
Bildiğim kadarıyla windows 10'da sadece windows 8 sürücüleri çalışıyor.

Biraz uyumluluk ayarıyla oynayınca Vista sürücüsünü çalıştırdım driver da sıkıntı yok ama Catalyst Control Center çalışmıyor sadece
Aynı konuy'a bir kişi 13 senelik ekran kartın için Windows 10 Driver bulamazsınız yazmışlardı.

Aynı Konuy'a bir kişi 13 senelik ekran kartın için Windows 10 Driver bulamazsınız yazmışlardı.

Evet o konuyu buldum

1641720744970.png

Vista ve XP sürücüsü var ama dediğim gibi uyumluluk ayarını Vista yapınca sıkıntısız kurdu
Allah'ını seviyorsan hangi driverı yuklediysen bana da at. Yalvarıyorum sana.

https://www.amd.com/en/support/graphics/legacy-graphics/ati-radeon-x-series/ati-radeon-x1xxx-series buradan Vista sürücüsünü indir bilgisayarın 32 Bit SE X32 64 Bit SE X64 indir sonra sağ tık yap özellikler uyumluluk Vista yap yönetici olarak çalıştır ında tikini aç ve kaydet sonra uygulamayı aç ama Catalyst Control Center benim gibi hata verebilir

Evet o konuyu buldum

Eki Görüntüle 1265101

Vista ve XP sürücüsü var ama dediğim gibi uyumluluk ayarını Vista yapınca sıkıntısız kurdu

https://www.amd.com/en/support/graphics/legacy-graphics/ati-radeon-x-series/ati-radeon-x1xxx-series buradan Vista sürücüsünü indir bilgisayarın 32 Bit SE X32 64 Bit SE X64 indir sonra sağ tık yap özellikler uyumluluk Vista yap yönetici olarak çalıştır ında tikini aç ve kaydet sonra uygulamayı aç ama Catalyst Control Center benim gibi hata verebilir
Çözünürlük düzeliyor demi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı