ATI Chipsetli sisteme Nvidia Chipsetli ekran kartı takmak

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dün benim ekran kartım yandı. Ben de yeni ekran kartı almak için alışveriş sitelerine girdim ama Chipset diye bir bölüm var. Eski ekran kartım ATI Chipset'e sahip. Şimdi ben Nvidia Chipset'li bir ekran kartı alırsam çalışmaz mı? Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler

İstediğin modele bakabilirsin. Ama tabi sistemin çok güncel değilse gidipte en pahallısını alayım deme:) Boşa masraf yapmış olursun. AMD veya Nvidia yongalı ekran kartlarından istediğini alabilirsin. En güzel teşekkür etme yöntemi beğen butonuna tıklamaktır unutma:) Emeğe saygı:)

İstediğin modele bakabilirsin. Ama tabi sistemin çok güncel değilse gidipte en pahallısını alayım deme:) Boşa masraf yapmış olursun. AMD veya Nvidia yongalı ekran kartlarından istediğini alabilirsin. En güzel teşekkür etme yöntemi beğen butonuna tıklamaktır unutma:) Emeğe saygı:)
Yok zaten en iyisine bakamam :D Ekran kartı fiyatına sistemler var

İlgin için teşekkür ederim. GT 730 4GB 128bit iyi mi sence?
Biraz düşük:) Yani yenilemek için daha iyi bir ekran kartı olabilir. Bütçen ve şuanki sistemin nedir acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani düşündüğün kartın GTA V performans incelemesi bu videoda var. Tabi bileşenler farklıdır eminim senin sistemle ama gene de bir fikir verebilir sana diye düşünüyorum.

Biraz düşük:) Yani yenilemek için daha iyi bir ekran kartı olabilir. Bütçen ve şuanki sistemin nedir acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani düşündüğün kartın GTA V performans incelemesi bu videoda var. Tabi bileşenler farklıdır eminim senin sistemle ama gene de bir fikir verebilir sana diye düşünüyorum.

Ekran Görüntüsü (34).png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı