Ati HD3650 Sinyal Sorunu

KeremB

Kilopat
Daha fazla  
İyigünler Elimde bayagı eski ama beni 5 yıldır idare eden Ati HD3650 ekran kartı var şuan küçük kardeşim kullanıyor. Dün geceden beri ekran kartına yük bindigi zaman sinyal gidiyo ya 5 10 sonra geliyo yada hiç gelmiyor. Eger bilgisayrı resetlersek düzeliyo ama gene yük bindigi zaman aynı sorunla karşılaşıyoruz. Sürücüde güncel ne yapacagımı bilmedim. Sizin bilgilerinize başvurmak istedim şimdiden teşşekürler. (Ekran kartını küçümsemeyin skyrim bile oynatıyor :) )

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı Sıcaklık ömründe dolduğunun göstergisi bireyerde. Zamanın'da verdiği birşey bu biraz idare edebilirseniz edin olmazsa artık Ekran Kartının değişme vakti gelmiş. Bize İşlemcinizi ve PSU 'yu söyleyin ona göre Ekran Kartı tavsiyesinde bulunalım size.
Ben ekran kartını fanının altındaki termal macunu silmiştim. Bundan yaklaşık 2 3 ay önce fanını yagladıgım zmana dahada sürmedim ondan olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı