Ati HD5570 60-70 dereceden aşağı inmiyor !

Heulse

Megapat
Daha fazla  
Resimde gördüğün gibi ekran kartı overclock'lu fakat overclock'umu resimdeki "Özel Saatler Test Et" kısmına göre overclockladım. Ve şimdi ekran kartı o derecelerden aşağı inmiyor. Önceden 30-50 derecelerde geziniyordu. Ve bu 50 dereceyide boşta iken alıyodum. 2 yıllık bir kart. Rahmetlimi oluyor benmi bir hata yapıyorum anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Manuel fan kontrolu ile ekran kartını Soğutunuz çünkü siz overvlock yaptıkça ekran kartının ısınması normaldir.

Manuel'de %100'e kadar cıkarıyorum fakat fan hayla benden bağımsız bir şekilde %22 fan hızında dönüp duruyor.

Graphics OverDrive aktif etmemişsin üstteki tiki işaretle sonra fanları %100 yap

Vay be nasıl görememişim ben onu teşekkürler. Düzelmesse akşama doğru tekrardan bir cevaplama yaparım.

Acıkcası biraz şu şekilde söyleyeyim boşda iken 30-40 arası ama oyun içerisinde iken 88 derece gördüm. Oyun kapattığımda ise hemen soğuyor kart cünkü %100 döndürüyorum. ve video izlerken ise 60 dereceye sabitleniyor. 5-6 saat oynadığım oyun ise Dead İsland Riptide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…