HUNAxE Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 572 Çözümler 2 7 Ocak 2022 #11 gamecover dedi: Blur oynamıştım daha önce. Technopat üzerinde bunu buldum. Eki Görüntüle 1263511 Genişletmek için tıkla... Hocam sistem gereksinimlerini biliyorum oyunun.Sadece oyunda 45 fps üstü alabilirmiyim onu merak ediyorum
gamecover dedi: Blur oynamıştım daha önce. Technopat üzerinde bunu buldum. Eki Görüntüle 1263511 Genişletmek için tıkla... Hocam sistem gereksinimlerini biliyorum oyunun.Sadece oyunda 45 fps üstü alabilirmiyim onu merak ediyorum
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 7 Ocak 2022 #12 HUNAxE dedi: Hocam sistem gereksinimlerini biliyorum oyunun. Sadece oyunda 45 FPS üstü alabilir miyim onu merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri boşuna yazılmıyor ki. Oynanabilir bir halde olsun istiyorsan sistem gereksinimlerine uyacaksın o kadar. Kaç FPS alıp almayacağınız hakkında kesin bir şey söyleyemeyiz. Aynı donanımda farklı değerler alabilirsiniz.
HUNAxE dedi: Hocam sistem gereksinimlerini biliyorum oyunun. Sadece oyunda 45 FPS üstü alabilir miyim onu merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri boşuna yazılmıyor ki. Oynanabilir bir halde olsun istiyorsan sistem gereksinimlerine uyacaksın o kadar. Kaç FPS alıp almayacağınız hakkında kesin bir şey söyleyemeyiz. Aynı donanımda farklı değerler alabilirsiniz.