Sayslowman Decapat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 428 Çözümler 6 7 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar bende HD 4450 var. Ben CS:GO Catalyst Control Center FPS ayarlarını nasıl yapayım? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 35,9 KB · Görüntüleme: 58 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2020
Merhaba arkadaşlar bende HD 4450 var. Ben CS:GO Catalyst Control Center FPS ayarlarını nasıl yapayım?
BeastBlood Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 788 Çözümler 9 Yer Jüpiter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Fotoğrafçılık 7 Temmuz 2020 #2 Sayslowman dedi: Merhaba arkadaşlar bende HD 4450 var. Ben CS:GO Catalyst Control Center FPS ayarlarını nasıl yapayım? Eki Görüntüle 609754 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Sayslowman dedi: Merhaba arkadaşlar bende HD 4450 var. Ben CS:GO Catalyst Control Center FPS ayarlarını nasıl yapayım? Eki Görüntüle 609754 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Sayslowman Decapat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 428 Çözümler 6 7 Temmuz 2020 #3 BeastBlood dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Lütfen bir o arkadaşın Control Center ine bakın bir de benimkine. Diğer abiler ve arkadaşlar cevap verebilir mi @Recep Baltaş. Artı 0 Eksi
BeastBlood dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Lütfen bir o arkadaşın Control Center ine bakın bir de benimkine. Diğer abiler ve arkadaşlar cevap verebilir mi @Recep Baltaş.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #4 Sayslowman dedi: Lütfen bir o arkadaşın Control Center ine bakın bir de benimkine. Genişletmek için tıkla... Onu arkadaş gibi tercihlere bas "Standart Görünüm" adlı yeri işaretle. Artı 0 Eksi
Sayslowman dedi: Lütfen bir o arkadaşın Control Center ine bakın bir de benimkine. Genişletmek için tıkla... Onu arkadaş gibi tercihlere bas "Standart Görünüm" adlı yeri işaretle.
KS KS Sayslowman Decapat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 428 Çözümler 6 7 Temmuz 2020 #5 Osman Tuç dedi: Onu arkadaş gibi tercihlere bas "standart görünüm" adlı yeri işaretle. Genişletmek için tıkla... Evet ayarları yapıyorum ama kapatıp bir daha açtığımda ayarlarım gidiyor. Artı 0 Eksi
Osman Tuç dedi: Onu arkadaş gibi tercihlere bas "standart görünüm" adlı yeri işaretle. Genişletmek için tıkla... Evet ayarları yapıyorum ama kapatıp bir daha açtığımda ayarlarım gidiyor.