Ezio_Auditore Femtopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 26 14 Ocak 2021 #1 ATI Radeon HD 4520 ekran kartı kullanıyorum. Ben bunu nasıl %100 verimle kullanabilirim? AMD'nin uygulamasını yükleyince açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2021
ATI Radeon HD 4520 ekran kartı kullanıyorum. Ben bunu nasıl %100 verimle kullanabilirim? AMD'nin uygulamasını yükleyince açılmıyor.
Furkan Konca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.038 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik ve Elektronik 14 Ocak 2021 #2 Hocam o ekran kartı çok eski, driverini bulamadım.
Ezio_Auditore Femtopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 26 14 Ocak 2021 #3 Furkan Konca dedi: Hocam o ekran kartı çok eski, driverini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Yine de sağol hocam.
Furkan Konca dedi: Hocam o ekran kartı çok eski, driverini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Yine de sağol hocam.
Furkan Konca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.038 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik ve Elektronik 14 Ocak 2021 #4 Ezio_Auditore dedi: Yine de sağol hocam. Genişletmek için tıkla... Windows update yaptınız mı? Internetten bulursa indirir.
Ezio_Auditore dedi: Yine de sağol hocam. Genişletmek için tıkla... Windows update yaptınız mı? Internetten bulursa indirir.
Ezio_Auditore Femtopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 26 14 Ocak 2021 #5 Furkan Konca dedi: Windows Update yaptınız mı? Internetten bulursa indirir. Genişletmek için tıkla... Şu anki işim biterse deneyeyim belki olur.
Furkan Konca dedi: Windows Update yaptınız mı? Internetten bulursa indirir. Genişletmek için tıkla... Şu anki işim biterse deneyeyim belki olur.