İssizOyuncu Hectopat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2015 #1 Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ekran kartı alacağım ama anakartıma uyarmı bilmiyorum yardım edebilir misiniz lütfen şimdiden saolun Hiç Yardım Edicek Yokmu Lütfen
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ekran kartı alacağım ama anakartıma uyarmı bilmiyorum yardım edebilir misiniz lütfen şimdiden saolun Hiç Yardım Edicek Yokmu Lütfen
Azz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 1.671 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıbbi Mümessil 10 Mart 2015 #2 Anakartınızda; 1 x PCI-E x16 Slot 1 x PCI-E x1 Slot 2 x PCI Slot girişleri bulunuyor. Uyum saglayacaktır. Anakart teknik özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz: www.biostar.com.tw: P4M900-M7 SE :: Anakart :: BIOSTAR
Anakartınızda; 1 x PCI-E x16 Slot 1 x PCI-E x1 Slot 2 x PCI Slot girişleri bulunuyor. Uyum saglayacaktır. Anakart teknik özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz: www.biostar.com.tw: P4M900-M7 SE :: Anakart :: BIOSTAR
İssizOyuncu Hectopat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2015 #3 Çok saol bu cevabı uzun zamandır bekliyordum Birde birşey daha soracağım nvidia 9500 GT alsam oda uyum sağlarmı acaba şimdiden teşekkürler
Çok saol bu cevabı uzun zamandır bekliyordum Birde birşey daha soracağım nvidia 9500 GT alsam oda uyum sağlarmı acaba şimdiden teşekkürler