pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 4 Eylül 2021 #21 Furkan_R4KT dedi: Ama hocam geçmek istemiyorum Windows 7 daha rahat oluyor eski bir sistem çünkü (abartısız 14 yıl) Genişletmek için tıkla... Yani bende seviyorum. Kalabilirsiniz sıkıntı yok. En fazla birkaç yıl sonra Chrome tarayıcısı destek keser yine de tarayıcı bulunur.
Furkan_R4KT dedi: Ama hocam geçmek istemiyorum Windows 7 daha rahat oluyor eski bir sistem çünkü (abartısız 14 yıl) Genişletmek için tıkla... Yani bende seviyorum. Kalabilirsiniz sıkıntı yok. En fazla birkaç yıl sonra Chrome tarayıcısı destek keser yine de tarayıcı bulunur.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.542 Çözümler 83 4 Eylül 2021 #22 Furkan_R4KT dedi: Tamam hocam da bana Android OS lazım Genişletmek için tıkla... Remix OS kurabilirsiniz ama sakın boşuna PUBG indirmeyin çünkü siyah ekranda kalacaktır ( Remix OS'la ilgili bir problem. ).
Furkan_R4KT dedi: Tamam hocam da bana Android OS lazım Genişletmek için tıkla... Remix OS kurabilirsiniz ama sakın boşuna PUBG indirmeyin çünkü siyah ekranda kalacaktır ( Remix OS'la ilgili bir problem. ).
Furkan_R4KT Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 1.136 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4060 8gb i5-12400f 8x2 gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #23 Furkan1461 dedi: Remix OS kurabilirsiniz ama sakın boşuna PUBG indirmeyin çünkü siyah ekranda kalacaktır ( Remix OS'la ilgili bir problem. ). Genişletmek için tıkla... Brawl Stars da öyle bir sorun var mı?
Furkan1461 dedi: Remix OS kurabilirsiniz ama sakın boşuna PUBG indirmeyin çünkü siyah ekranda kalacaktır ( Remix OS'la ilgili bir problem. ). Genişletmek için tıkla... Brawl Stars da öyle bir sorun var mı?
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 4 Eylül 2021 #24 Furkan_R4KT dedi: Ama hocam geçmek istemiyorum Windows 7 daha rahat oluyor eski bir sistem çünkü (abartısız 14 yıl) Tamam hocam da bana Android OS lazım Genişletmek için tıkla... Hocam güvenli değil sağlıklı değil. Eğer android PC işletim sistemi yapsaydı “resmi” o zaman olurdu.
Furkan_R4KT dedi: Ama hocam geçmek istemiyorum Windows 7 daha rahat oluyor eski bir sistem çünkü (abartısız 14 yıl) Tamam hocam da bana Android OS lazım Genişletmek için tıkla... Hocam güvenli değil sağlıklı değil. Eğer android PC işletim sistemi yapsaydı “resmi” o zaman olurdu.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.542 Çözümler 83 4 Eylül 2021 #25 Furkan_R4KT dedi: Brawl Stars da öyle bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Brawl Stars sorunsuz.
Furkan_R4KT dedi: Brawl Stars da öyle bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Brawl Stars sorunsuz.
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 4 Eylül 2021 #26 Furkan_R4KT dedi: Brawl Stars da öyle bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Brawl Stars çok hafif bence direk oynarsınız Windows 7 de.
Furkan_R4KT dedi: Brawl Stars da öyle bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Brawl Stars çok hafif bence direk oynarsınız Windows 7 de.
Furkan_R4KT Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 1.136 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4060 8gb i5-12400f 8x2 gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #27 pckulanananpelikan dedi: Brawl Stars çok hafif bence direk oynarsınız Windows 7 de. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemcimin sanallaştırma teknolojisi yok emülatörler aöçmıyor
pckulanananpelikan dedi: Brawl Stars çok hafif bence direk oynarsınız Windows 7 de. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemcimin sanallaştırma teknolojisi yok emülatörler aöçmıyor
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.542 Çözümler 83 4 Eylül 2021 #28 pckulanananpelikan dedi: Brawl Stars çok hafif bence direk oynarsınız Windows 7 de. Genişletmek için tıkla... Oyunun hafif olması önemli değil sistemi asıl zorlayacak şey emülatör.
pckulanananpelikan dedi: Brawl Stars çok hafif bence direk oynarsınız Windows 7 de. Genişletmek için tıkla... Oyunun hafif olması önemli değil sistemi asıl zorlayacak şey emülatör.
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 4 Eylül 2021 #29 Furkan_R4KT dedi: Brawl Stars da öyle bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Prime OS kur o zaman hem PUBG hem de Brawl Stars oynarsın.
Furkan_R4KT dedi: Brawl Stars da öyle bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Prime OS kur o zaman hem PUBG hem de Brawl Stars oynarsın.
Furkan_R4KT Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 1.136 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4060 8gb i5-12400f 8x2 gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #30 pckulanananpelikan dedi: Prime OS kur o zaman hem PUBG hem de Brawl Stars oynarsın. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bakacağım
pckulanananpelikan dedi: Prime OS kur o zaman hem PUBG hem de Brawl Stars oynarsın. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bakacağım