ATI Radeon x1550 Windows Sürüm Tavsiyesi

Yani kullanacağın alana veya oyunlara göre sisteminizi yükseltebilir veya sistemi yenilemeniz gerekebilir. Ne için yapacağınızı yazarsanız ona göre yorum yaparız.

Oyun olarak euro truck 2 simülatör , pes 2016 , omsi 2 bus driver oyunu olsa yeterli onun dışında internet dolaşıyorum anakart asus p5kpl-vm bu sistem için ekran kartı veya hangi bileşenleri yenilemem gerekir

Dediğin oyunlar fazla bir sistem gereksinimi istemez. O yüzden ekran kartını değiştirmen yetecektir bütçen yoksa ekran kartını değiştirebilirsin sadece. Ancak PSU yeterli mi? Kaç Watt PSU var veya modeli nedir?
Parça değiştirmek için Max bütçen nedir?

Söyle söyleyeyim hard disk sorunlu o değişecek ramleri 4gb yapmayı düşünüyorum önerirseniz 64 bit işletim sistemi için ekran kartı için ne önerirsiniz fazla bir şey tutmazsa iyi olur bu oyunlar için psu ekran kartı için mi önemli

Teşekkür ederim önerdiğiniz ekran kartı oyunları fazlasıyla karşılar galiba ekran kartının ram tipi ddr 3 yazıyor kullandığım anakart ram olarak ddr2 destekliyor sorun çıkartır mı bu açıdan bu ekran kartıyla istediğim işletim sistemini de kullanabilir miyim? performans açısından daha iyi olur mu ram ve ekran kartı yükseltmesi

Sordukların aceminin de acemisi bir sorudur. Cevaplamaya bile gerek yok Sen asıl alabilecek bütçen var mı onu söyle alabiliyorsa PSU'nu da yükseltmen gerekebilir hala sorduklarımın cevabını bekliyorum.
performans açısından daha iyi olur mu Ram ve Ekran kartı yükseltmesi
Daha yavaş çalışsın diye önermiyoruz değil mi parça değişimlerini

Uğraşmadığım için fikrim yok bu konuda 280 Watt psu var bütçeyi ayarlıyorum ilginize teşekkür ederim.

Onu da değiştireyim yapmışken tam olsun kısa sürede hallederim size de teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…