K KalpliDon Hectopat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YouTuber 29 Mart 2015 #1 Ekran kartımın Windows 8.1 driveri yok. Windows 8.1 yüklersem ne gibi sorunlarla karşılaşıırım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2015
Nitratium_TR Hectopat Katılım 7 Mart 2015 Mesajlar 122 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mart 2015 #2 Ekran kartın yokmuş gibi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2015
Morgoth Megapat Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2015 #3 Nitratium_TR dedi: Ekran kartın yanar. Ekran kartın yokmuş gibi olur. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bu yazılım ekran kartını yakmaz. Sadece ekran kartını görmez. Ancak istersen Windows 7 sürümünü kur. Sorun olacağını düşünmüyorum.
Nitratium_TR dedi: Ekran kartın yanar. Ekran kartın yokmuş gibi olur. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bu yazılım ekran kartını yakmaz. Sadece ekran kartını görmez. Ancak istersen Windows 7 sürümünü kur. Sorun olacağını düşünmüyorum.
A ahmetdemir55 Hectopat Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2015 #4 Nitratium_TR dedi: Ekran kartın yanar. Ekran kartın yokmuş gibi olur. Genişletmek için tıkla... Birincisi ekran kartı yanmaz.Doğru ekran kartın yokmuş gibi olur.
Nitratium_TR dedi: Ekran kartın yanar. Ekran kartın yokmuş gibi olur. Genişletmek için tıkla... Birincisi ekran kartı yanmaz.Doğru ekran kartın yokmuş gibi olur.
Nitratium_TR Hectopat Katılım 7 Mart 2015 Mesajlar 122 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mart 2015 #5 Morgoth dedi: Kardeşim bu yazılım ekran kartını yakmaz. Sadece ekran kartını görmez. Ancak istersen Windows 7 sürümünü kur. Sorun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Yanar derken bende onu kastetmiştim. Mecazi anlamda yani.
Morgoth dedi: Kardeşim bu yazılım ekran kartını yakmaz. Sadece ekran kartını görmez. Ancak istersen Windows 7 sürümünü kur. Sorun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Yanar derken bende onu kastetmiştim. Mecazi anlamda yani.
A ahmetdemir55 Hectopat Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2015 #6 KalpliDon dedi: Ekran kartımın windows 8.1 driveri yok windows 8.1 yüklersem ne gibi sorunlarla karşılaşıırım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modelini yazarmısınız. 64 bit veya 32 bit hangisi ise Windows 8 için indirin, ardından İNF dosyasını aygıt sürücüsünden yükleyin.
KalpliDon dedi: Ekran kartımın windows 8.1 driveri yok windows 8.1 yüklersem ne gibi sorunlarla karşılaşıırım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modelini yazarmısınız. 64 bit veya 32 bit hangisi ise Windows 8 için indirin, ardından İNF dosyasını aygıt sürücüsünden yükleyin.
K KalpliDon Hectopat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YouTuber 29 Mart 2015 #7 Silinen üye dedi: Ekran kartı modelini yazarmısınız. 64 bit veya 32 bit hangisi ise Windows 8 için indirin, ardından İNF dosyasını aygıt sürücüsünden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Ati radeon x1650
Silinen üye dedi: Ekran kartı modelini yazarmısınız. 64 bit veya 32 bit hangisi ise Windows 8 için indirin, ardından İNF dosyasını aygıt sürücüsünden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Ati radeon x1650
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2015 #8 Windows 8 için olanı varsa onu kuracaksınız.
Mustafa Yaldırak Hectopat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2016 #9 sürücüyü bulabilen paylaşabilir mi bende bulamıyorum amd sayfasında bulamıyorum
aerefovanatolia Kilopat Katılım 12 Nisan 2016 Mesajlar 22 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2016 #10 driver ı indirin uyumluluk modunda çalıştırın