ATI RV370 Oyunlarda FPS Sorunu

ismail33

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda bütün oyunlar kasıyor. Bilgisayarımın özellikleri ekran kartı ise 256 MB ATI RV370 fakat temel görüntü bağdaştırıcısı yazıyor. RAM 4 GB olmasına rağmen sistem yapılandırmasında bellek üst sınırınına tıklayınca 4096 256 MB'a dönüşüyor. GTA Vice City'de 7 8 FPS alıyor. Wolfesteain 3D'yi anca rahat oynuyor. Doom ultimate bile kasıyor. Orjinal işletim sistemi XP servispack 3 32 bitti. Ardından Vista 32 7 Ultimate 32.
Ve Windows 8 32 bit yaptık. Nedeni ise Windows 7 de ses gelmiyordu. Programı ne zaman kursak hata veriyordu bende Windows 8'i korsan olarak kurdum. Kmspico ile de etkinleştirdim. Ekran kartı programını ise kuramadım acaba ondan mı ?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda bütün oyunlar kasıyor. Bilgisayarımın özellikleri ekran kartı ise 256 MB ATI RV370 fakat temel görüntü bağdaştırıcısı yazıyor. RAM 4 GB olmasına rağmen sistem yapılandırmasında bellek üst sınırınına tıklayınca 4096 256 MB'a dönüşüyor. GTA Vice City'de 7 8 FPS alıyor. Wolfesteain 3D'yi anca rahat oynuyor. Doom ultimate bile kasıyor. Orjinal işletim sistemi XP servispack 3 32 bitti. Ardından Vista 32 7 Ultimate 32.
Ve Windows 8 32 bit yaptık. Nedeni ise Windows 7 de ses gelmiyordu. Programı ne zaman kursak hata veriyordu bende Windows 8'i korsan olarak kurdum. Kmspico ile de etkinleştirdim. Ekran kartı programını ise kuramadım acaba ondan mı ?

Eki Görüntüle 211868
Kullanılabilir ram olması gerektiğinden az çünkü 32 bit format atmışsınız. Size tavsiyem Windows 10 64 bit format atarak ram kullanımını arttırmanızdır çünkü 4 GB ram ve üstünde 64 bit format zorunludur. Birde sistemin genel perfonmansı ve oyun perfonmansına gelirsek işlemci ve ekran kartı olabildiğince vasat parçalar ve günümüz koşulları için hiç iç açıcı değil bundan dolayı oyunları oynayamıyorsunuz veya yüksek perfonmans alamıyorsunuz. Sistemi bu haliyle ancak internette gezinmek için kullanabilirsiniz. Yapılacak tek şey yeni sistem toplamak. Bir seçenek daha var upgrade yapma ama sizin sisteminiz upgrade koşullarına uymuyor yani çok fazla sorunla karşılarşırsınız bu yöntemi kullanırsanız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı