Ati x1550 ile cs:go oynayabilirmiyim ?

Danteox

Hectopat
Daha fazla  
Başlıklatada dediğim gibi x1550 ile 1024*720 çözünürlükte lowda oynayabilirmiyim? 30 fps verir mi ?

intel pentium dual core e2140 1.60ghz

1gb ram

ati x1550 512mb

@Mehmet Teke Bana moruk olarak hitap etmezsen sevinirim. Birincisi : Ekran kartlarında RAM değil GPU önemlidir. Ram o ekran kartı için gereksizdir. 2 GB ile, bile günümüz oyunlarını full çözünürlükte açılır. Ayrıca ekran kartı belleği, bilgisayar RAM'ini 4 GB'a tamamlamaz. İkisi çok farklı RAM'ler.

@FireStorm Tamam sana moruk demiycem ismini yazsan isminle hitab ederdim.;)

Birincisi: Haklı olabilirsin. Ancak DualCore 1.60 işlemciye sahip.Dual Core'da bile 2.0Ghz istiyor. Bu nedenle zaten işlemciye yeterince yük var. 1GB ram var diyor. Minimum sistem gereksinimde 2GB ram yazıyor. Neyse bunuda geçtim.

İkisi çok farklı Ram'ler.:Anlayamadım :confused:

Birisi Vram, diğeri DDR ram. Birisi çip halinde, birisi takılıp çıkarılır. @ Koyarak, nick'imi yazarsan beni etiketlemiş olursun. Ayrıca bu soruna köklü çözüm olması dileğiyle cevabım, bu sisteme yatırım yapma. Sat, paranın üstüne biraz daha biriktir ve yeni sistem topla.

Birisi Vram, diğeri DDR ram. Birisi çip halinde, birisi takılıp çıkarılır. @ Koyarak, nick'imi yazarsan beni etiketlemiş olursun. Ayrıca bu soruna köklü çözüm olması dileğiyle cevabım, bu sisteme yatırım yapma. Sat, paranın üstüne biraz daha biriktir ve yeni sistem topla.

Anladım. Vram ve DDR rami de senden öğrendim Eyvallah. @ Koyarak nickini yazmak yerine hitab şeklimi değiştireceğimi sanma. Ben rahatsız olduğunu söylediğin için sana moruk demedim hacı ;)

Ayrıca bende sana katılıyorum.(y) Kesinlikle müsait bir zamanında sistemini değiştir. :cool:

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı