Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.465 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #1 Parça bu. başta bir tane kadın Fransızca konuşuyor. Onu arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2025
trashgod Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #2 “Bu kısım, Nando Fortunato‘nun “Tu Le Savais” remiksindeki kadın vokalinden alınmıştır. Fransızca…” —@Genius [Giriş]
“Bu kısım, Nando Fortunato‘nun “Tu Le Savais” remiksindeki kadın vokalinden alınmıştır. Fransızca…” —@Genius [Giriş]
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.465 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #3 trashgod dedi: “Bu kısım, Nando Fortunato‘nun “Tu Le Savais” remiksindeki kadın vokalinden alınmıştır. Fransızca…” —@Genius [Giriş] Genişletmek için tıkla... Çok güzel ayarlamış gerçekten Ati.
trashgod dedi: “Bu kısım, Nando Fortunato‘nun “Tu Le Savais” remiksindeki kadın vokalinden alınmıştır. Fransızca…” —@Genius [Giriş] Genişletmek için tıkla... Çok güzel ayarlamış gerçekten Ati.
trashgod Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #4 Harleen dedi: Çok güzel ayarlamış gerçekten Ati. Genişletmek için tıkla... Atinin pek etliye sütlüye karıştığını düşünmüyorum. Bu tarz fikirler genelde prodüktörlerden çıkıyor.
Harleen dedi: Çok güzel ayarlamış gerçekten Ati. Genişletmek için tıkla... Atinin pek etliye sütlüye karıştığını düşünmüyorum. Bu tarz fikirler genelde prodüktörlerden çıkıyor.