Atikmdag.sys Mavi Ekran Hatası

Daha fazla  
Merhabalar, yardımınıza ihtiyacım var. Masaüstü bilgisayarım bir süredir durduk yere mavi ekran vermeye başladı. (Herhangi farklı bir donanım, yazılım vs. eklemedim/kurmadım.) Defalarca kez Microsoft’un sitesinden indirdiğim temiz ISO'yu kurmama rağmen problem devam etti. 2 defa bilgisayarcıya verdim problemin tespiti için ancak ikisi de bir sıkıntı olmadığını söyledi. (Kendilerinin yaptıkları testlerde hiçbir şekilde mavi ekran almamışlar.) Ancak ne hikmetse makine bana geldiği andan itibaren mavi ekran vermeye başlıyor, mavi ekran vermezse de donuyor.
  • Defalarca kez temiz Win 10 kurulumu yaptım.
  • BIOS ve sürücü güncelleştirmelerim tamam.
  • İşlemci soğutucumu temizledim ve termal macunu yeniledim, en yüksek gördüğüm sıcaklık 45 derece.
  • RAM'lerimi test ettim bir problem çıkmadı.
  • Harddiskimi test ettim bir problem çıkmadı.
  • En son götürdüğüm bilgisayarcı klavye ve fare bu problemi yapabiliyor bazen dedi. Hadi tamam dedim klavye ve fareyi de değiştirdim uyumsuz donanım problemine karşı bir şey fark etmedi.
Geriye güç kaynağı, anakart ve ekran kartı kalıyor. Bunları kendim nasıl test edebilirim bilmiyorum. Artık kafayı yemek üzereyim bilgisayarcılara resmen durduk yere para verir hale geldim ve hiçbir çözüm bulamadım.
Monitör bu problemi yapabilir mi acaba? Bildiğim kadarıyla monitörler sadece VGA sinyalini iletiyorlar bu bir sebep olabilir mi?

Problemi render almaya çalışırken ve ne alaka bilmiyorum ancak office kurarken yaşıyorum.(Photoshop, after effects vs. gibi bir çok programı sıkıntısız kurabiliyorum.) Bunları yapmıyorsam da bazen çok alakasız bir anda durduk yere donabiliyor. (Reset atmadan kesinlikle düzelmiyor.)

Mavi ekran her seferinde farklı bir kodla karşıma geliyor. Kimi zaman "system corruption error" kimi zaman "watch_dog_timeout" vs. görmediğim kod kalmadı diyebilirim.

Atikmdag.sys konusu hakkında DDU'yu kullanarak sürücü güncelleştirmelerini temizledim. Fark etmedi.

Minidump dosyalarım aşağıda yer almakta, kontrol edebilirseniz çok sevinirim.
İndir Minidump dosyalari rar

İndirmek isteyemenler için:

Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son dediklerimi yaptıktan sonra mı ? Hangi işlem sırasında oldu?

Sizin dediklerinizden önce oldu.

Bir önce götürdüğüm bilgisayarcıya sordum, bu kırmızı ekran, ekran kartının bozulduğuna işaret dedi. @Recep Baltaş doğru mudur acaba sizden de teyit alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…