Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 4 Nisan 2021 #31 Enes Batur Son Diss > Tüm Dissler, diyorum.
O Ozann_420 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 430 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #32 Kimse de dememiş ki flowart - yaptım olacak veya şam - s** em up.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #33 Mürekkebimi doldurdum şarkı sağlam giydiriyordu.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 7 Nisan 2021 #34 Olympos´a karşı Sefalet ve paranı verdim.
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #35 Ozann_420 dedi: Kimse de dememiş ki flowart - yaptım olacak veya şam - s** em up. Genişletmek için tıkla... Ben dedim yukarıda.
Ozann_420 dedi: Kimse de dememiş ki flowart - yaptım olacak veya şam - s** em up. Genişletmek için tıkla... Ben dedim yukarıda.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 7 Nisan 2021 #36 Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En sevdiklerim bunlar.
Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En sevdiklerim bunlar.
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #37 Bana göre Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Küfür içerir!
Bana göre Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Küfür içerir!
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 7 Nisan 2021 #38 rasgelekullanici35 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hidra'nın en boş parçasıdır Lirikal Ağ. Genişletmek için tıkla... Lirikal Ağ en boş parçası mı? Haha. Güzel şaka. Dissi öğrenmek istiyorsanız "Hidra s..miş" diyim anlarsınız siz.
rasgelekullanici35 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hidra'nın en boş parçasıdır Lirikal Ağ. Genişletmek için tıkla... Lirikal Ağ en boş parçası mı? Haha. Güzel şaka. Dissi öğrenmek istiyorsanız "Hidra s..miş" diyim anlarsınız siz.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #39 Diss şarkısı atmak yerine şöyle söylesem yeridir: Mode XL, Joker ve Rota'nın attığı bütün dissler en iyileridir. Bu arada Türkiye ile sınırlı değilmiş yeni farkettim. O zaman: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Grab ya glocks when u see 2pac!
Diss şarkısı atmak yerine şöyle söylesem yeridir: Mode XL, Joker ve Rota'nın attığı bütün dissler en iyileridir. Bu arada Türkiye ile sınırlı değilmiş yeni farkettim. O zaman: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Grab ya glocks when u see 2pac!
mazzanti Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 93 Yer Bandırma Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #40 Rota'nın Bataryayı disslediği Hazmet şarkısı bence. Neden dissleştiklerini bilmiyorum ama çok sağlam yazmış(tabii biraz fazla küfürlü).
Rota'nın Bataryayı disslediği Hazmet şarkısı bence. Neden dissleştiklerini bilmiyorum ama çok sağlam yazmış(tabii biraz fazla küfürlü).