WhatsApp Atılan tek görüntülenmelik fotoğraf kayboldu

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşa teklik bir fotoğraf atmıştım bir konuşmanın SS'ini. Attım arkadaş açtı ben de o sırada WhatsApp'tan çıkmıştım, bir girdim attığım fotoğraf yok. Arkadaşta gözüküyor bende yok o mesaj. Nasıl oluyor bu? Herhangi bir problem olabilir mi virüs gibisinden ?

Tek gönderimlik fotoğrafı attıktan sonra sen görüntüleyemiyorsun zaten karşı taraftaki bir kere görebiliyor sadece.

Tek gönderimlik fotoğrafı attıktan sonra sen görüntüleyemiyorsun zaten karşı taraftaki bir kere görebiliyor sadece.
Ondan bahsetmiyorum,mesaj direkt benden sil diyince nasıl oluyorsa öyle oldu.Ortadan kayboldu.

Bir hata olabilir o zaman belki ya da bir şekilde benden sil yapmış olamaz mısın?

Bir hata olabilir o zaman belki ya da bir şekilde benden sil yapmış olamaz mısın?
İmkanı yok.attım mesajı direkt uygulamadan çıktım.Sonra girince mesaj yoktu.Virüs vs. diye şüpheleniyorum öyle bi şey mi ?

Bir süre sonra gözükebilir attığın diye düşünüyorum, çok önemli bir şey mi yoksa yok olmasına mı takıldın?

Bir süre sonra gözükebilir attığın diye düşünüyorum, çok önemli bir şey mi yoksa yok olmasına mı takıldın?

Önemli bir şey değildi, müdahalem dışı bir anda silinmesi gözümü ürpertti. Virüs gibisinden bir şey diye düşünüyorum.

Sanki bende de olmuştu diye hatırlıyorum aynı anda hem telden hem webden girince bug olmuştur belki de (en azından benim için)

Hocam ChatGPT'ye sordum önbellek falan bir şeyler dedi de virüs olmasından korkuyorum. Virüs müdür?

@Lusadris

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…