SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.281 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #1 Beyler Discrod'dan biri Telegram attı pek bilmiyorum. Bu virüs mü değil mi söylerseniz sevinirim site budur. Telegram: Contact @SherylAniag t.me Son düzenleme: 6 Ekim 2021
Beyler Discrod'dan biri Telegram attı pek bilmiyorum. Bu virüs mü değil mi söylerseniz sevinirim site budur. Telegram: Contact @SherylAniag t.me
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 6 Ekim 2021 #2 Link, Telegram'a ait bir siteye tıklamadığın sürece sıkıntı çıkmaz.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.757 Makaleler 3 Çözümler 59 6 Ekim 2021 #3 Telegram linkleri virüs değildir, sizin bir kanala katılmanızı sağlar. O kanalın içinde bulunan linkler virüslü olabilir.
Telegram linkleri virüs değildir, sizin bir kanala katılmanızı sağlar. O kanalın içinde bulunan linkler virüslü olabilir.
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #4 SwishTTT dedi: Beyler Discrod'dan biri Telegram attı pek bilmiyorum. Bu virüs mü değil mi söylerseniz sevinirim site budur. t.me/SherylAniag Genişletmek için tıkla... Hocam birinin Telegram adresini atmış sanırım.
SwishTTT dedi: Beyler Discrod'dan biri Telegram attı pek bilmiyorum. Bu virüs mü değil mi söylerseniz sevinirim site budur. t.me/SherylAniag Genişletmek için tıkla... Hocam birinin Telegram adresini atmış sanırım.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.272 Çözümler 86 6 Ekim 2021 #5 Sonuç?
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.281 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #6 Ben bu linke tıkladım yanlışlıkla onu öğrenmek istedim teşekkürler.