3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 14 Haziran 2023 #1 Bilgisayar veya yazılım mühendisliği nasıldır?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 14 Haziran 2023 #2 Kötü, ismi de iyi bir üniversite değil. Başarısız zenginlerin gittiği bir okuldu 5 yıl önce, düzeltmedilerse aynıdır.
Kötü, ismi de iyi bir üniversite değil. Başarısız zenginlerin gittiği bir okuldu 5 yıl önce, düzeltmedilerse aynıdır.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 14 Haziran 2023 #3 armas dedi: Kötü, ismi de iyi bir üniversite değil. Başarısız zenginlerin gittiği bir okuldu 5 yıl önce, düzeltmedilerse aynıdır. Genişletmek için tıkla... Bu okulda mı okudunuz hocam?
armas dedi: Kötü, ismi de iyi bir üniversite değil. Başarısız zenginlerin gittiği bir okuldu 5 yıl önce, düzeltmedilerse aynıdır. Genişletmek için tıkla... Bu okulda mı okudunuz hocam?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 14 Haziran 2023 #4 Birkaç arkadaşım orada okudu, şu an da kız kardeşim okuyor. Ben Ankara Üniversitesinde okudum.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 14 Haziran 2023 #5 armas dedi: Birkaç arkadaşım orada okudu, şu an da kız kardeşim okuyor. Ben Ankara üniversitesinde okudum. Genişletmek için tıkla... Kız kardeşinizin bölğmü ne hocam? Okul hakkında iyi kötü bir şeyler söylüyor mu? Bilgisayar veya yazılım mühendisliğini orada tercih etmeli miyim?
armas dedi: Birkaç arkadaşım orada okudu, şu an da kız kardeşim okuyor. Ben Ankara üniversitesinde okudum. Genişletmek için tıkla... Kız kardeşinizin bölğmü ne hocam? Okul hakkında iyi kötü bir şeyler söylüyor mu? Bilgisayar veya yazılım mühendisliğini orada tercih etmeli miyim?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 16 Haziran 2023 #6 Bilgisayar okumuyor fakat senin sonuçların bir gelsin, ona göre en uygun tercihi yaparsın.
İ İshak11 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #7 armas dedi: Bilgisayar okumuyor fakat senin sonuçların bir gelsin, ona göre en uygun tercihi yaparsın. Genişletmek için tıkla... sence ankara üniversitesi nasıl aga tutarsa matematik yazacağımda.
armas dedi: Bilgisayar okumuyor fakat senin sonuçların bir gelsin, ona göre en uygun tercihi yaparsın. Genişletmek için tıkla... sence ankara üniversitesi nasıl aga tutarsa matematik yazacağımda.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 23 Temmuz 2023 #8 İshak11 dedi: sence ankara üniversitesi nasıl aga tutarsa matematik yazacağımda. Genişletmek için tıkla... Ben AÜ'de okudum. Matematik bölümü de iyi diye biliyorum, üniversite ortamı zaten güzel.
İshak11 dedi: sence ankara üniversitesi nasıl aga tutarsa matematik yazacağımda. Genişletmek için tıkla... Ben AÜ'de okudum. Matematik bölümü de iyi diye biliyorum, üniversite ortamı zaten güzel.
İ İshak11 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #9 armas dedi: Ben AÜ'de okudum. Matematik bölümü de iyi diye biliyorum, üniversite ortamı zaten güzel. Genişletmek için tıkla... sağol cevabın için.
armas dedi: Ben AÜ'de okudum. Matematik bölümü de iyi diye biliyorum, üniversite ortamı zaten güzel. Genişletmek için tıkla... sağol cevabın için.