ATK 68 (L) nedir?

Selamlar,

Ben de wraithden
VGN VXE ATK68 Mekanik Klavye (Manyetik Switch) (L) Armor Edition olanını sipariş ettim. Şu anda kargoda.

Sitelerinde bile yazılım konusunda yanlış birşey yuklemeyin diye aşağıdaki uyarıyı yazmışlar.

Önemli: Eğer Firmware güncellemesi yapmak istiyorsanız, lütfen ürününüz ile uyumlu bir Firmware yüklediğinizden emin olun. (ATK68 veya ATK68 L)

Uyumsuz bir firmware güncellemesi sorunlara neden olabilir veya ürünü kullanılamaz duruma getirebilir. Kutudan çıkan ürün, Firmware güncellemesi yapmadan da sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

Belki konuyu biraz hortlatmış gibi oldum ama, ürün geldiğinde kurmam gereken yazılım, uygun driver gibi konularda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? sanırım VHub diye birşey kurup onun üzerinden de belli driverları kuruyormuşuz. Fakat bir bilgim yok ne yazıkki

Hocam armor edition switchleri farklı sanırım normal red switchden farkı nedir deneyimlerinizi aktarabilir misiniz?

Hocam armor edition switchleri farklı sanırım normal red switchden farkı nedir deneyimlerinizi aktarabilir misiniz?
Hocam şöyleki, daha önce hiç manyetik klavye kullanmamıs bir kullanıcı olarak bu yorumu yazıyorum onu belirteyim.

Klavyeyi almadan önce forumdaki konu detaylarını komple okudum. G ve L versiyonun farklarını inceleme videolarını sesini kroniklerini vb inceledim.
Bu klavyeyi alırken de wraith uzerinde switchlerinin farklı olduğunu yazdıklarını aldıktan sonra farkettim.
Klavyede raesha magnetic sea jade switchler bulunuyor ve sesi G versiyonla neredeyse aynı sese sahip.
Son derece tok ve zevkli bir basımı var. Alırken kargo süresinde tereddüt etsem de geldikten sonra hiç pişman olmadım. L versiyondan bariz şekilde tok ve güzel bir sesi var tavsiye ederim.

Yazılımı ile alakalı da bilgi paylaşmak gerekirse, ATK VHUB üzerinde klavye direk görünüyor ve Other Settings - Firmware Version: V0007 olarak görünüyor. No update yazısı var altında. Özetle kolaylıkla yazılım üzerinden özelleştirilip kullanılabiliyor.

Umarım almayı düşünen arkadaşlara fikir verebilmişimdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı