İnceleme ATK A9 alınır mı?

Merhaba değerli Technopat üyeleri. Bugün sizlere "ATK A9 alınır mı?" Sorusunu cevaplayacağım. ~ @Yuiis katkılarıyla
Öncelikle bu konuyu açmamın sebebi birçok kişinin ürünü araştırmadan, soruşturmadan önermesi ve almasıydı. İlk olarak bizi böyle bir yorum karşılıyor. (Google Lens tarafından çevirildi. Kötü olabilir kusura bakmayın, Çince bilmiyorum)

1747760377712.png

Gördüğünüz gibi burada QC'nin sorunlu olduğunu anlatıyor. Ayrıca bunları yazan bir Çinli ki en iyi anlayanlardan birisi olacaktır. Bu QC olayı ATK'nin sorunu.

1747760502065.png

Gördüğünüz gibi tekrar bir ATK'nın QC sorununu görüyorsunuz. Bu olayın sebebini ben de yaşadım, switch yayı ile alakalı. Ayrıca çizikler olduğunu söylemiş ki normal sayıyorum bunları.

1747760634569.png

Gördüğünüz gibi donduğunu parazitlendiğini falan söylemiş.

1747760703961.png

Bu arkadaş da bağlantının kesildiğini falan söylemiş. Ayrıca DPI'yi kaydetmediğini falan söylemiş.

1747760824327.png

Double Click sorunları. Bu da lehimin düzgün olmadığından falan kaynaklanır.

1747760900489.png

Bu arkadaş da gecikme olduğunu söylüyor.

1747760955832.png

Bu sorunu bende anlamadım :D.

1747761003218.png

Bu arkadaş da Click'in tepki vermediğini falan söylemiş.

1747761049409.png

Qcnin berbat olduğunu söylüyor. Ayrıca sol tık bazen basmıyormuş.
Ve en sonu en ikonik olan ile kapatmak istiyorum. Sensör yan olması :D.

1747761131188.png

Ayrıyeten sorun yaşayanlar sadece bunlar değil. Sadece kısalttım yoksa konu uzayıp giderdi. Hatta birisinde side Click'lerin altına bastırınca side Click'ler algılıyordu.

Evet sorumuza tekrar gelelim. "ATK A9 alınır mı?"

Bana göre şu an almak için erken. Eğer ATK QC'i düzeltirse ki umarım düzeltirler o zaman alınabilir. Ayrıca arkadaşlar qc sorunu herkeste olacak diye bir şey yok. Size bozuk olmayan sorunsuz bir model de gelebilir. Ancak risk almanızı önermem. Ayrıca qc sorunları 2-3 günde çıkıyor diye bir şey yok. Ancak qc kötü oldukça birçok kişiye hatalı ürün gidecektir. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz yazarsanız sevinirim. İyi günler dilerim Technopat halkı!

Son düzenleyen: Moderatör:
Shape durumuna bağlı.

Tabii öyle, shape farkından dolayı bilinmeyen Mcu'lu mouse almak çok mantıklı.

Hocam öncelikle şöyle. Şekil olarak A9 çok hoşuma gidiyor ve tutuş şeklime de tam uyuyor. Bir de Plus versiyonundaki kaplama olayıyla zamanla mouse üzerinde parlak lekeler çıkmıyormuş. Bu yüzden A9 almak istiyordum ama mcunun ileride sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağı kesin olmadığından VXE daha mantıklı.
VXE için tutuş anlamında rahatsız edeceğini düşünmüyorum ama leke konusunda kafam karışık.
Ama dediğim gibi bunlara rağmen mcu sorunlu dendiği için VXE daha mantıklı ve güvenilir geliyor.

Hocam öncelikle şöyle. Şekil olarak A9 çok hoşuma gidiyor ve tutuş şeklime de tam uyuyor. Bir de Plus versiyonundaki kaplama olayıyla zamanla mouse üzerinde parlak lekeler çıkmıyormuş. Bu yüzden A9 almak istiyordum ama mcunun ileride sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağı kesin olmadığından VXE daha mantıklı.
VXE için tutuş anlamında rahatsız edeceğini düşünmüyorum ama leke konusunda kafam karışık.
Ama dediğim gibi bunlara rağmen mcu sorunlu dendiği için VXE daha mantıklı ve güvenilir geliyor.

R1'in Shape'i claw için gayet iyi. Kendim de kullanıyorum. Sırf shape yüzünden A9 alınmaz. Konudaki sorunları zaten okumuşsundur.

R1'in Shape'i claw için gayet iyi. Kendim de kullanıyorum. Sırf shape yüzünden A9 alınmaz. Konudaki sorunları zaten okumuşsundur.

Evet okudum ve o yüzden de biraz soğudum. Palm grip oyuncusuyum ama çok fazla Online FPS oyunu oynamıyorum rahatsız edeceğini düşünmüyorum şeklinin.

Palm gripe uygun değil, ama normal kullanımda sorun olmaz bence de.

Evet uygun değil biliyorum ama rahatsız etmez herhalde. Yani edecekse nasıl rahatsız edebilir ki en fazla normal hikayeli oyun oynayan biriyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı